Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt folkelig tilbud”
Anmeldelse av Supen Pøbb

Supen Pøbb
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Bogøyvær
Kjøkken: Sjømat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Masse folk samlet til lunsj og musikk fra fire glade karer. Fin stopp på øy-rundturen. Fish-and-chips stedets spesial og må berømmes for smak og innhold. Autentisk lokale med omfattende bar-meny.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 33 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Reis aldri forbi Supen Pøbb!!!
Ein opplevelse for livet!
Baccalao i topp smaksopplevelse!
Eit vertskap i særklasse!
I will be back!!!

Dato for besøk: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, syver246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Alltid like trivelig. Vertskapet, gjester og stemning. Denne gangen uten matservering. Men lokalt øl. Kystkulturen byr alltid på en opplevelse. Neste gang vil bli plotte oss inn på levende musikkarrangement på Supen Bar. Er vel mitt 8 besøk.
Anbefales !

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, herbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018

Alt er supert på Supen Pøbb; mat, drikke, service.
Kan varmt anbefales til alle typer mennesker som vil ha en flott opplevelse ytterst i havgapet på Trøndelagskysten

Dato for besøk: september 2017
Takk, Agnes W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Fantastiske lokaler og uteområder, med Øyrekkas (Norges?) beste fish n chips. Flott beliggenhet og lett tilgang med egen båt. Vi har obligatoriske besøk her hver sommer, og anbefaler alle å ta turen!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Supen Pøbb? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din