Rafting (Elvepurka) i Jostedøla

Vi booket rafting med Icetroll, og hadde en fantastisk dag for både store og små. Vi var to voksne... les mer

Anmeldt 19. juli 2021
Kjersti Ruud H
Rafting Elvepurkw

Vi raftet ned Elvepurka, guidet av en jovial og dramatisk brite. Vi var to stykk og raftet sammen... les mer

Anmeldt 18. juli 2021
Departure492232

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott tur, både i kajakk og på breen. Meget flinke og hyggelige guider. Vi anbefaler på det sterkeste å dra på tur med Icetroll 😊

Takk, Christiandur
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Amazing! Fantastisk opplevelse og veldig gøy! Utrolig dyktige og profesjonelle guider. Lærte veldig masse og fikk lyst til å gjøre det igjen. Bra med ulike nivåer og få mulighet til å føle mestring før det blir for skummelt. Passer for alle fordi man kan velge tilpasset nivå. Vakkert og eksotisk å få rafte på isbrevann. Tusen takk for en stoe opplevelse vi aldri glemmer.

Takk, Mariannehen
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige og flinke guider! Spennende turer i forskjellige vanskelighetsgrader så man får valgt akkurat det som passer deg! Fikk også muligheten til å bade fra båten på et punkt, noe som var veldig kult. Anbefales på det sterkeste!

Takk, marieheleneolafsen
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig bra opplegg med super hyggelige guider!! Anbefaler veldig sterk å reise på denne turen! Flott tur :)

Takk, vildemlw
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

To familier med til sammen 4 barn (på 8 - 11 år) fikk i dag oppleve hva Jostedal har å by på når det gjelder rafting i den øverste delen av elven, også kaldt Little Piggies. Ollie hos Icetroll vet virkelig hvordan barn skal føle seg komfortable i det våte element fylt med action. Vi opplevde splash, piruetter, bumper, vannkrig med naboflåtene og mye action på et relativt rolig parti i elva. Selv om de eldste barna ville ta neste steg (Elvepurka) tenkte Ollie på sikkerheten først, noe som viser seriøsiteten hos Icetroll-guidene. Ungene har virkelig fått en positiv opplevelse til hva rafting innebærer! Mange takk til Ollie & Co hos Icetroll for en meget bra dag i elven!

Takk, gleditsch