Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jostedal
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (97)
Filtrer anmeldelser
97 resultater
Vurdering fra reisende
47
39
11
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
39
11
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 97 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Var her for ca 30 år siden da det het Solvang cafe og pensjonat. Nå er det blitt hotell, men fremdeles er det utrolig hyggelige mennesker som møter deg. Både frokost og middagsservering er fantastisk. Rommene har gode senger og som et + ligger det perfekt til for utflukter inn til breene.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1476asl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet lå godt til rette for de som ønsker å ta turen til Jostedalsbreen.Et hotell med god mat og flott service.Der vi fikk lov til å lade opp el-bil uten noen problemer.Rene fine rom med gode senger som er sjeldent i dag.Alt i alt et topp opphold på Jostedal Hotell.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 20-wj-jv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2016

Et svært hyggelig og serviceinnstilt vertskap som gjør oppholdet til en glede. Hjemmelaget mat etter gamle og gode oppskrifter og de serverer lokalprodusert mat som ekte geitost og eplejuice fra distriktet. Rimelige priser. Godt utgangspunkt for tur til Nigardsbreen og fotturer

Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Monica P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2015 via mobile enheter

Besøkte kafeen på hotellet og fikk servert en nydelig reinsdyrsstek. Perfekt kjøtt, nydelige grønsaker. Eneste problem var at porsjonen var i største lagetVi anbefaler et besøk på det varmeste, i tillegg til nydelig mat får du god service.....og alt er rent og pent.

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, AstridR996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2015

Akkurat hva man forventer på en slik plass. Grei pris, grei mat. Beliggenheten trenger man vel ikke si noe om, midt i Jostedalen. Flott opphold før vi tok turen inn til breen. Kan absolutt anbefales. Kanskje kommer vi tilbake en dag.

Dato for oppholdet: august 2014
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ThorOivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser