elisenorway
    60.8 km fra Jostedal Hotell
    0.2 km fra Jostedal Hotell
    Se flere hoteller i Jostedal
    Anmeldt 26. mars 2018 via mobile enheter

Budde på rom på størrelse med ei lita leilighet. Alt var reint og fint, og betjeninga var behjelpelig med det vi måtte trenge - upåklagelig service. Rakk ikkje å ete alt på menyen, men maten var veldig god. Angrer allerede på at vi reiste derifra.

Dato for oppholdet: mars 2018
    Takk, tore r
    Anmeldt 28. august 2017

Flott utgangspunkt for turer i området,bretur eller fjelltur i flott natur. Mange ulike alternativ,Breheimsenteret,Nigardsbreen,Styggevatnet med båt/bretur eller fottur til Handspiken,Krundalen osv...

Dato for oppholdet: august 2017
    Takk, liveblikkene
    Anmeldt 20. august 2017

Jostedalen hotell er et utmerket og rimelig hotell med hyggelig betjening. God "norsk" middag og frokost. Hotellet er et fint utgangspunkt for besøk på Nigardsbreen og Breheimsenteret. Kommer du med egen bil, er parkering sikker og gratis. Og du kan kjøre bomvei inn til utgangspunktet for båten "Jostedalsrypa"

Dato for oppholdet: august 2017
    Takk, 332ArneDorum
    Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Var her for ca 30 år siden da det het Solvang cafe og pensjonat. Nå er det blitt hotell, men fremdeles er det utrolig hyggelige mennesker som møter deg. Både frokost og middagsservering er fantastisk. Rommene har gode senger og som et + ligger det perfekt til for utflukter inn til breene.

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, 1476asl
    Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Hotellet lå godt til rette for de som ønsker å ta turen til Jostedalsbreen.Et hotell med god mat og flott service.Der vi fikk lov til å lade opp el-bil uten noen problemer.Rene fine rom med gode senger som er sjeldent i dag.Alt i alt et topp opphold på Jostedal Hotell.

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, 20-wj-jv