Ille hytter,defekt kjøleskap,masse småkryp,mugg på dusjforheng,mangler mye lys,skittent og virkelig utdattert. Steng heller plassen og oppgrader den 100 hakk.tenk litt rundt hygiene.null kompensasjon.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Det hadde nok regnet noen dager da vi kom, plassen for bobil og campingvogn var oppkjørt mark. Nesten som en potet åker enkelte steder.
Vi måtte vaske klær, 50 kroner pr vask/tørk. Vaskemaskin var ødelagt, sentrifuge virker ikke. Derfor går tørketrommel på høygear, med vannbeholder som må tømmes 4-5 ganger for å få tørt tøy.
Standard 10kr/5min i dusjen. Men ingen plass å henge fra seg klær annet enn inne i selve dusjen. ALT BLIR VÅTT!
At kongeparken kan/vil være assosiert med slik dårlig standard er for meg uforståelig. Vi skulle egentlig på kongeparken, men å bli møtt med slik standard får oss til å revurdere
Reserverte 2 hytter side om side, 2 mnd i forveien. Det fikk vi ikke.
Hytten var skitten, og ekkel. Blod på hodeputene m.m!
Bosset på kjøkkenet var fullt, og stinket i hele hytten!
Se bilder..
1250,- per natt!
Ingen prisavslag.
Resepsjonen selger ingenting av matvarer eller andre nyttige ting til camping.
Me bestilte hytte som ikkje var pusset opp fordi reisefølget vårt hadde med hunder.
Greit med gammel hytte men her manglet det så masse kjøkkenutstyr. Ikkje kaffekanne, ødelagte kasseroller, ingen lys i kjøleskap, ødelagt kaffetrakter, lite bestill og ikkje nok kopper og glass til en familie på 4.
For ca 1000kr natten er ikkje dette godt nok. Hytten var skitten ved ankomst.
En slitt campingplass med lite vedlikehold de siste 20-30 årene. Det som fremheves som lekeområde er så gammelt og slitt at det ble en nedtur.
Greit for en natt, men ikke for å tilbringe ettermiddag. For de som tilbringer dagen i Kongeparken så er det greit å sove her en natt.
Helt ok hytte for 1 natt, men gammel stander. Eks dusj forhenget er skittent, madrassene er revnet, dårlig pute og dyne (nesten bare en fille) og veldig masse støv under sengene og langs veggene på soverommet. Så er man allergisk mot støv er dette ikke ok! Ellers bra med lekeplass, nærmt butikk og kongeparken. Men for oss var det mer enn nok med 1 natt...