Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
2
0
2
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
2
0
2
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021

Vi trivdes godt her hele familien! Rene, fine hytter. Hyggelig betjening. Og god pris.Kort avstand til kongeparken som var målet. Hadde absolutt valgt denne plassen, hvis det blir en ny tur til kongeparken eller andre ting i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 262susanneo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Var der i forbindelse med et besøk i kongeparken.
Vi lå i telt og selve teltplassen var bra, men sanitæranlegg og da dusj sonen spesielt var elendig for og si det mildt.
Søppel lå og fløyt overalt
Ikke mulighet til og henge fra seg klær osv. Annet inne i selve dusjen.
Slukrist var fult av møkk og skit.
Toalett og vask var ikke mye bedre.
Kan bare anbefales som en nødløsning.
Her må det gjøres noen tiltak.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, A1134HYjohnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Etter å ha lest alle de negative anmeldelsene, valgte vi en oppgradert hytte. Ingenting å utsette på renholdet. Fint bad. Men det mangler en del kjøkken utstyr for 1290 kr døgnet.

Lekeplassen burde hatt seg en real oppgradering.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kristian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Ille hytter,defekt kjøleskap,masse småkryp,mugg på dusjforheng,mangler mye lys,skittent og virkelig utdattert. Steng heller plassen og oppgrader den 100 hakk.tenk litt rundt hygiene.null kompensasjon.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 693knutarneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Det hadde nok regnet noen dager da vi kom, plassen for bobil og campingvogn var oppkjørt mark. Nesten som en potet åker enkelte steder.
Vi måtte vaske klær, 50 kroner pr vask/tørk. Vaskemaskin var ødelagt, sentrifuge virker ikke. Derfor går tørketrommel på høygear, med vannbeholder som må tømmes 4-5 ganger for å få tørt tøy.
Standard 10kr/5min i dusjen. Men ingen plass å henge fra seg klær annet enn inne i selve dusjen. ALT BLIR VÅTT!
At kongeparken kan/vil være assosiert med slik dårlig standard er for meg uforståelig. Vi skulle egentlig på kongeparken, men å bli møtt med slik standard får oss til å revurdere

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Fourtyone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser