Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
gøye leker

Veldig gøye leker selv om noen er stengt og jeg synes det går helt fint med det fordi det kan være... les mer

Anmeldt 16. juli 2022
Hanadiermeg
Tipp topp for små og store

Vi overnattet 4 personer i Brumletelt. Prisen for overnatting inklusiv frokost og middag... les mer

Anmeldt 4. august 2022
B7647TAninag
via mobile enheter
Les alle 350 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (350)
Filtrer anmeldelser
350 resultater
Vurdering fra reisende
164
103
42
24
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
164
103
42
24
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5156 av 350 anmeldelser
Anmeldt 12. desember 2018

Gir 5 stjerner relativt sett i forhold til norske fornøyelsesparker tilpasset barn. Dette var under arrangementet Jul i Kongeparken. Guttungen koste seg veldig, var mange aktiviteter som var godt tilpasset hans alder. Maten var også upåklagelig. Vil absolutt anbefale Jul i Kongeparken.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Andreas H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse for barn og voksne.
Flotte verksted og masse julestemning rundt i parken.

Meget fornøyd

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, Perå H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. desember 2018

En utrolig stemningsfull før julsaktivitet for store og små.. Kongeparken gir god stemmning hele året. Jul i Kongeparken har aktiviteter for både store og små barn. Maten de serverer er variert og god - noe for enhver smak.
Har fått med oss Jul I Kongeparken I mange år og vil gjenta denne tradisjonen.
anbefales for alle:)

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, spyro06
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Alt var helt perfekt. Barna elsket det og både små og store koste seg. Maten smakte godt og det var noe for alle. Bra opplegg

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Camper63577608375
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Håkon L, Lekemester på Kongeparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018

Hyggelig å høre. Det går med 1000 juletrær, 800 halmballer, km med plank til verkstedene, 800 kg med nonstopp og masser og masser av nisseluer. Totalt 1 million + julelys. Teamet elsker å forbedrede parken til Jul i Kongeparken for at dere skal få en opplevelse som bringer julefølelsen frem og gode opplevelser sammen enten det er på et av de mange verkstedene, rundt juletreet, med gløggen i hånden eller tittende på fyrverkeriet. Vi bringer hilsen videre til teamet og Brumle og Co takker for besøket og ønsker god jul!.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Kjekk park med noe for hele familien. Et must er å besøke brannstasjonen og sjokoladefabrikken. Gratis billetter til det får du i Bamsebotellet. Om sommeren er det ekstra show i parken og vi fikk med oss et sjonglørshow, kjempe bra.Mulighet for grilling og spising av medbrakt mat i små hytter, supert.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Kristine B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser