Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
gøye leker

Veldig gøye leker selv om noen er stengt og jeg synes det går helt fint med det fordi det kan være... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Hanadiermeg
Tipp topp for små og store

Vi overnattet 4 personer i Brumletelt. Prisen for overnatting inklusiv frokost og middag... les mer

Anmeldt 3 dager siden
B7647TAninag
via mobile enheter
Les alle 349 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (349)
Filtrer anmeldelser
349 resultater
Vurdering fra reisende
164
102
42
24
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
164
102
42
24
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 349 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020

Veldig fin og ålreit park, både store og små koste seg masse.

Men opplegget på jægergården burger sjappe, roter med bestillinger, enormt lang ventetid. Serveres ikke etter når man bestiller. Vi ventet 1 time på litt mat. Håpløst! Skjerp dere!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, N3096YVandr_p
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020

1. Juli tok vi turen til Kongeparken. Etter å ha lest på nett så skulle alt utenom en Bjørnebane være åpent. Vi gledet oss til Høydeskrekk og Zipline, men til vår forbløffelse var den stengt nettopp pga korona. Det var lange køer overalt, opptil 45 minutter på bob banen og de store atraksjonene så vi rakk ikke prøve halvparten av ting før de stengte. Det skal nevnes at vi kom 13, men sant å si så ble tiden vår spist opp i kø. 2 skuffede unger ble med hjem så må må vi pokker dra tilbake en gang til å betale et nytt dagskort for at de skal få opplev alle atraksjonene vi reiste fra Oslo for å prøve. For å si det med 10 åringen sine ord: det var altfor mange mennesker i disse koronatider og parken burde visst bedre å tatt kun halv pris for en sterkt redusert opplevelse. Oppå dette så gikk det ikke an å bestille på nett slik det stod at var eneste måten å kjøpe billett på nå så parken kunne ha kontroll på antall besøkende så endte det opp med at alle måtte kjøpe billett i luke på Kongeparken. Får vi korona så forlanger jeg 4 årskort!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 464ariesg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Veldig lange køer grunnet altfor få ansatte på jobb for korona-rengjøring av attraksjonene mellom rundene. Ble stående og vente ved «Skytterkongen» i over 30 min på tekniker da maskinen slukte pengene, fikk ny beskjed om at de ikke hadde tid til å komme. Ingen merking av «fast track»-innganger. Pen og oversiktlig park, men bærer preg av lite vedlikehold/fornying og tiltaksløst personale.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, bjoroy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Koselig og kjekk park med aktiviteter for både stor og liten.
Matserveringen er heller tragisk dette året. Så husk å ta med både mat og drikke.
Du kan leie grillhytte. Men vi var uheldige og det var tomt for grillkull. Fikk litt lunk i grillmaten av restvarmen fra de som hadde vært der tidligere.
Kjøpte brus kopper til ungene med ubegrenset påfyll.... nei forresten, nytt av året er at barna må stå 10 minutt i kø for å betale 5kr for påfyll. Men de får ikke betale kontant, kun med kort. Men egentlig er det ikke noe problem. Sugerørene på koppen var ødelagt allerede etter 1 dag i parken.

Satser på at parken er tilbake neste år med samme standard som tidligere år.

Dato for opplevelse: juni 2020
4  Takk, Segrav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Jul i Kongeparken var en opplevelse av de skjeldnere, her kom du rett inn i Winter Wonderland gjorde ingen ting om snøen var «fake» alt var så lekkert og flott tilrettelagt for liten og stor. Så mange kjekke aktiviteter og moro for de minste. Kjempe god mat, for ikke å snakke om alle de gode dessertene. Utrolig hyggelige ansatte, vi følte oss veldig velkomne , nissen kom også, dagen ble avsluttet med flott fyrverkeri . Tusen takk

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Ankiapp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser