Veldig gøye leker selv om noen er stengt og jeg synes det går helt fint med det fordi det kan være... les mer
Vi overnattet 4 personer i Brumletelt. Prisen for overnatting inklusiv frokost og middag... les mer
Var her to dager i juli med våre barn på 5 og 7 år.
Parken er helt grei med tanke på et variert tilbud av attraksjoner. Veldig ødeleggende med totalt uinspirerte ungdommer som ansatte, lange ventetider ved attraksjonene, tildels dårlig hygiene og stengte og slitte attraksjoner. Slik jeg forstår dekker heller ikke dagskortet adgang til alle attraksjoner.
Grønne trivelige omgivelser. Bygningsmassen er i utgangspunktet laget i fin temastil men virker veldig slitt mange steder. En av motorsyklene på den ene attraksjonen (motorsykkelkarusell) virket ikke skikkelig, og en av de andre motorsyklene på samme karusell var helt avstengt med et sperrebånd.
Kø/ ventetid var på 15-20 min på veldig mange attraksjoner. Da fikk man sitte på i 3-4 min før det var å stille seg i kø igjen. Enkelte attraksjoner var det over 1 times ventetid på. Noen få attraksjoner for de minste hadde mindre ventetid. Dette til tross for at de oppgir redusert antall gjester pga covid. Sto i kø med eldste datter til bobbanen. Etter 15 min kø var vi kommet halvveis. Da hadde tålmodigheten til 7 åringen tatt slutt. Veldig synd for jeg tror hun hadde syntes det var gøy.
Yngste datter hadde veldig lyst å besøke sjokoladefabrikken. Her hadde de et slags billett/bookingordning. Men selv da vi kom tidlig var det helt oppbooket og ikke mulighet for henne å besøke.
En attraksjon hoppebåter ved "Flo og fjære" var delvis stengt. Kun en bane var i drift, øyensynlig fordi den andre var ute av funksjon.
Noen attraksjoner var helt stengt med referanse til smittevern. Samtidig opplever jeg med tanke på smittevern ingen som helst oppfølging av tett ansamling i kø. Da blir det veldig lite troverdig. Dette kunne vært løst med f. eks slot-tid på de mest populære attraksjonene. Men det koster jo selvfølgelig litt engasjement, organisering og penger.
Man kunne leie grillhytter for 150 kr timen, markedsført som "selvfølgelig inkludert grillkull og tennvæske". I utgangspunktet et bra konsept. Men gjennonførelsen var, som sp mye annet, veldig uinspurert. Her var verken håndsprit eller annetutstyr for å rydde og vaske etter seg. Ei heller utstyr til å ordne til grillen som for eksempel brett og tang til å fjerne gammelt, brukt grillkull. Det bar ikke preg av å bli hyppig rengjort/tilsett av ansatte heller.
Smittevern virket også å være totalt fraværende da en av ungdomene som jobbet der mistet et popcornbeger på gulvet for deretter å plukke det opp, trykke det ned i popcornmaskinen og forsøke å servere det fullstappet med popcorn til meg. Hadde mattilsynet sett mangelen på rutiner knyttet til hygiene hadde de garantert hatt mye å sette fingeren på. Jeg kjøpte også en pinneis i en annen av kioskene. Da jeg tok av papiret var det tydelig at isen hadde vært smeltet og deretter frosset ned igjen. Den hadde inntatt en ubestemmelig form. Fløten hadde konsistens som en isklump. Jeg orket ikke å gå tilbake for å bytte den, men det var prikken over i'en i en tirade av halvdårlige opplevelser.
Kommer antagelig ikke tilbake hit. Drar mye heller til Djurs og Fårup sommerland i Danmark når pandemisitusjonen gjør dette enklere og tryggere. Her har vi hatt helt fabelaktige opplevelser tidligere. Flottere og bedre vedlikeholdte parker, med mye mer inspirerte og serviceinnstilte ansatte. Sistnevnte er er ledelsesansvar og jeg skal ikke skylde på de stakkars ungdommene i Kongeparken for at ledelsen ikke har lagt bedre til rette for rutiner knyttet til service og kundeopplevelse.
Overpriset så det holder! Fint park men noe slitt. Mattilbudet er som i veldig mange andre parker utrolig dårlig! Det går i pizza og pølser til en sinnsyk pris! Bakern hadde baguett med kyllling og pesto til den nette sum av 139kr!
Dette var første besøk uten barnevogn så kjølebagen ble igjen hjemme. Den savnet vi.
Vi var i parken i Juli 2021.
Fine men enkle severdigheter, passer best for mindre barn. Men maren i parken var virkelig dårlig og meget dyr.
Burgersjakka var kostbar så vi forventet god mat, men skuffet på alle måter.
Satt i et næringstelt og spiste. I tilegg var burgerene ikke gode, dårlig presentert, lite smak og smakte generelt dårlig.
Og jeg er ikke veldig opptatt av mat, men måte på hva man kan få servert.
Men pannekakene var gode.
Hadde to små barn som gledet seg til brannstasjonen som startet med en 5 min introduksjon som de ikke forstod noe av for så å kjøre brannbil en liten runde. Det hele ble avsluttet med en tåpelig diplom om brannvett regler. Så bar det avsted til barnas sjokoladefabrikk…her skulle dem i følge reklamen lage sin egen, men neida. Enda mer tullprat og en liten melkesjokolade på slutten. Dette stod overhode ikke til reklame og forventninger.
Kongeparken er utdatert og ned slitt . Lite utvalg av mat og for mye søtsaker. Alt for dyrt! I tillegg er det flere attraksjoner en må betale for i tillegg.
Første og siste gang for Fam på 4.
Dårlig kundeservice og rigide billettregler. Dyr og dårlig mat i parken. Kunne vært renere og mer stelte toaletter. Preg av nedslitt.
Flotte ungdom som jobber i parken gurimalla for en prisøkning. . Fikk hakeslipp. Neste år får heller barna 1000 kroner hver . Bruskoppen koster nå 139 kroner( 69/79kr tidligere) kaffikoppe nå 99 kroner(59 kr) og lån av tralle 50 kroner( tidligere gratis) parkering 149 kroner(tidligere gratis). Trist for familier med litt tynn lommebok.