Åpen i dag: Stengt
Godt fornøyd

Veldig gøy i kongeparken. Kan anbefales for barn fra 5 år og oppover. Noe venting på de mest... les mer

Anmeldt 20. juli 2024
Carina B
Kjekk park for barn.

Deilig park i flott vær. Lite køer til attraksjonene, men ingen informasjon om hvorfor enkelte var... les mer

Anmeldt 7. juli 2024
Anna Cecilia L

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Veldig kjekk dag, men; Veldig dødt rundt åpningstid.
Flere ting var ikke åpnet og åpnet ikke før kl. 11.
Toaletter som ikke var vasket ved åpningstid ga litt avsmak.
Pizzariaet som ligger ved dissene som går rundt: bestill først mat så evt dessert. Endte opp med å sitte med den smeltede isen i hånden mens vi slukte pizzaen. Vi bestilte via app som vi måtte installere, så da forsvinner helheten. Skjønner at unge sommerarbeidere ikke tenker over det når systemet er slik. Obs at du kan få vann selv om det bare er mulig å bestille brus.

Takk, Helene P
Anmeldt 16. juli 2022

Veldig gøye leker selv om noen er stengt og jeg synes det går helt fint med det fordi det kan være farlig. Litt dyrt og veldig lange køer men alle parkene har jo da lange køer så gjør ingenting. Veldig god pizza der. Jeg betalte 80 kr for et spill og fikk vite at man ikke får lov alikevel. De gidde ikke pengene tilbake og sa desverre kan vi ikke gjøre noe med det.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Hanadiermeg
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Skittent og stengte attraksjoner midt i fellesferien! Ingen vasking av border på spiseområder. 1 ungdom som styrer 2-3 attraksjoner samtidig.

Takk, frodet304
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Som den parken i Norge med brattest terreng, tilbyr de kun utleie av manuelle rullestoler. Å bruke en manuell rullestol i kongeparken er direkte farlig. Anser parken som diskriminerende ovenfor handikappede, og anbefaler dere heller å bruke tiden og pengene på en mer inkluderende park i Norge.

Takk, krj0
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig mat, skitne toaletter, seige popcorn, halv smelta is og masse som var stengt/ødelagt! På toppen av det hele får guttungen en metallport smelt i ansiktet på attraksjonen som het «kapteinsrollen» og kutter opp leppa så det sil blør! Ingen som passer på portene!! Løp rundt og leita etter noen med førstehjelpsskrin og INGEN fant eller hadde det!?! Når vi endelig finner noen som kunne hjelpe unnskylder de seg med at «vi har førstehjelpsskrin på alle attraksjonene, men det er ungdom som jobber der så de vet ikke hvor det ligger»🤦🏻‍♀️ Dette er de samme ungdommene som sa at de IKKE hadde førstehjelpsskrin hos de selvom de visste de skulle hatt det!
Bruk heller de ekstra kronene og reis til dyreparken i Kristiansand! 100 ganger bedre!

2  Takk, Idasdere