Deilig park i flott vær. Lite køer til attraksjonene, men ingen informasjon om hvorfor enkelte var... les mer
Det var en fin opplevelse. Men maten tok lang tid. En av båtene på kapteinskolen var veldig dårlig med radius 1 meter. Og når vi stod i kø i bob banen så ble vi kastet ut fordi kongeparken skulle stenges. Og ambolten og noen andre attraksjoner var stengt.
Veldig gøy i kongeparken. Kan anbefales for barn fra 5 år og oppover. Noe venting på de mest populære attraksjonene så de burde vurdere å ha flere ansatte på hver stasjon. Ellers var det flott å bruke appen til kongeparken da vi lett kunne se kart og planlegge ruten vi ville gå. Var også greit da det akutt oppsto toalett behov.
Stengte attraksjoner uten beskjed, lange køer uten at tiden antydes (sto 1 1/2 t i solen for bob-bane), mat som sto på menyen var ikke tilgjengelig. Dårlig!
Deilig park i flott vær. Lite køer til attraksjonene, men ingen informasjon om hvorfor enkelte var stengte.
Manglet på noen punkt, en bør feks ikke selge is i beger om en mangler skjeer, eller pommes uten informasjon om at en mangler ketschup.
20% av karuseller virker ikke.Ingen info om dette ved kjøp av billett.Meny uten brus er nytt for meg😂Toalett er bekmørkt.(Ta med lommelykt)1 time i kø for kræsjbiler som varte nøyaktig 1min og 40sek.Sure arbeider over alt, men det er forståelig.Du skal ha enormt godt humør for og holde deg positiv gjennom en dag i denne parken🤠
Lange køer, stengte attraksjoner og spisesteder. Det tok 4.5time å ta Fossen, Bukkerittet og Bobbanen. Da er det 2.5time til parken stenger. Køene er alt for lange men med ansatte som ikke virker til å bry seg særlig er det ikke overraskende. Slitte/stygge toaletter og mat som ikke er særlig bra angrer jeg hver gang jeg har vært her