Åpen i dag: Stengt
Godt fornøyd

Anmeldt 20. juli 2024
Carina B
Kjekk park for barn.

Deilig park i flott vær. Lite køer til attraksjonene, men ingen informasjon om hvorfor enkelte var... les mer

Anmeldt 7. juli 2024
Anna Cecilia L

Anmeldt 6. august 2024

Kongeparken er kjekt det. Sønnen på 12 år er fornøyd i år igjen. August er bedre med tanke på folkemengde. Mindre køer. Opplevde de ansatte i år som blide og engasjerte. MEN vedlikeholde er ELENDIG! . Toalettene er forferdelige. Og toaletter nærmest inngangen hang den ene toalettstøtta å dingla fra veggen akkurat som for to siden. Som mamma i rullestol kan jeg si at det ikke funker. En støtte er der for å nettopp støtte! Toalettsete var også helt løst. Og det er skittent og rett og slett ekkelt! De andre toaletta er for trange og små. Det forunder meg også at det i 2024 ikke er tenkt på at vi i rullestol også vil sitte med ett bord. Sønnen ville ha Churros. Men det var tomt allerede kl 14 på dagen. Ble en overprisa tørr vaffel med nuggatti istedenfor i pannekakehuset. Med benker der jeg i rullestol ikke kunne sitte inntil bord. For det er benker med vegger på begge sider. Håpet og trodde vi var kommet lenger med universell utforming i 2024.

Dato for opplevelse: august 2024
1  Takk, Camilla S
Anmeldt 22. juli 2024

Det var en fin opplevelse. Men maten tok lang tid. En av båtene på kapteinskolen var veldig dårlig med radius 1 meter. Og når vi stod i kø i bob banen så ble vi kastet ut fordi kongeparken skulle stenges. Og ambolten og noen andre attraksjoner var stengt.

1  Takk, Edvard Askvik H
Anmeldt 20. juli 2024

Veldig gøy i kongeparken. Kan anbefales for barn fra 5 år og oppover. Noe venting på de mest populære attraksjonene så de burde vurdere å ha flere ansatte på hver stasjon. Ellers var det flott å bruke appen til kongeparken da vi lett kunne se kart og planlegge ruten vi ville gå. Var også greit da det akutt oppsto toalett behov.

Takk, Carina B
Anmeldt 10. juli 2024 via mobile enheter

Stengte attraksjoner uten beskjed, lange køer uten at tiden antydes (sto 1 1/2 t i solen for bob-bane), mat som sto på menyen var ikke tilgjengelig. Dårlig!

Takk, martinus2018
Anmeldt 8. juli 2024 via mobile enheter

Deilig park i flott vær. Lite køer til attraksjonene, men ingen informasjon om hvorfor enkelte var stengte.

Manglet på noen punkt, en bør feks ikke selge is i beger om en mangler skjeer, eller pommes uten informasjon om at en mangler ketschup.

Takk, Anna Cecilia L