Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av Lonestar Pizza og Grill

Lonestar Pizza og Grill
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Ålgård
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Kjøkken: Grill
Beskrivelse: Lonestar holder til i koselige lokaler i en rolig gågate, like ved Kongeparken Kom innom for en romantisk aften, en forretningsmiddag eller bare en kaffe. Valget er ditt! Vi strekker oss litt lengre, besøk oss og sjekk ut selv hva vi kan tilby!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Lonestar holder til i koselige lokaler i en rolig gågate, like ved Kongeparken Kom innom for en romantisk aften, en forretningsmiddag eller bare en kaffe. Valget er ditt! Vi strekker oss litt lengre, besøk oss og sjekk ut selv hva vi kan tilby!
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

God og velsmakende mat og godt utvalg. Hyggelig betjening og koselig lokale. Anbefales både for voksne og unger.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Balance983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ana F, General Manager på Lonestar Pizza og Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Tusen hjertelig takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 43 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

God mat på Lonestar, prisen ligger kanskje litt høyt for kvaliteten men det går :) servicen er god og de har alltid hyggelige folk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, JLarsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Flotte lokaler og god burger. Servicen er på topp, alltid blid betjening.
Renhold og hygiene virker bra.
Verdt et besøk.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ana F, General Manager på Lonestar Pizza og Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2018

Tusen takk! Velkommen igjen !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Betjeningen på denne restauranten var utrolig. Vi var tre voksne og to små barn som kom sultne kl 13.30. Selv om de egentlig ikke åpnet før kl 14, så slapp de oss inn. Stedet var tilrettelagt for barn, med både barnemeny og leker. Betjeningen var veldig oppmerksom, og når en gaffel havnet på gulvet så kom servitøren med en ny før vi i det hele tatt fikk reagert. Maten var god, og de hadde et stort utvalg i menyen, noe som gjorde det vanskelig å velge. Dersom man er i nærheten og er sulten, så er det absolutt verdt et besøk hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 208kristineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ana F, General Manager på Lonestar Pizza og Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018

Tusen hjertelig takk! Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Innom å spiste etter en dag i parken. Dette er ikke en Gourmet rest., men helt grei plass. Alle ble mer enn mett av posjonene. Hyggelig betjening og OK priser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Terje70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ana F, General Manager på Lonestar Pizza og Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2018

Håper neste gang dere vil blir mer fornøyd! Takk for besøket og velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lonestar Pizza og Grill, så også på

 
Sandnes, Rogaland
 

Har du vært i Lonestar Pizza og Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din