Booking.com
Priceline
Vio.com
Etrip
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Etter noen dager med hjemmelagd mat på hytta, prøvde vi oss på lunsj her. Ble super positiv overrasket over service, reinslighet, kvaliteten på maten og rause porsjoner. Alt fra nuggets i barneporsjon, Snitzel, ørret, entrecôte og indrefilet til burger var nydelig laget og beste var dessert fra disk var inkludert! Kommer tilbake..

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, Mannagryn
Hege Lund, Annet på Krøderen Kro & Motell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på! Det er gøy når vi kan overraske positivt, dessertbuffet er en hit for mange :) Velkommen tilbake til oss :)

Anmeldt 6. mai 2020 via mobile enheter

Vårt faste stoppested for å spise middag. Veldig deilig mat. Både hjortegryte og ørreten kan trygt anbefales. Hjortegrytekjøttet er veldig mørt og ørreten smaker fortreffelig med deilig agurksalat til. Dessert & kaffe/te følger gratis med

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, Belunders

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Både hjortegryte og ørret er bestselgere, så fint å høre at de også er blant dine anbefalinger. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Vårt faste stoppested mellom Hallingdal og Drammen. Kroen har vakker beliggenhet med utsikt over Krøderen. Her finner vi god service, god hjemmelaget mat og rause porsjoner. Til middagen følger det stor dessertbuffe. Kjøkkenet har også god kjennskap til allergier. Det er betryggende for meg som sliter med matintoleranse.
Vår absolutt beste anbefaling

Dato for oppholdet: februar 2020
2  Takk, 822gerdn

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Det er alltid god med litt dessert etter middagen. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Stoppet for å spise middag på vei til fjellet. Bestilte pinnekjøtt. Store, rause porsjoner med nydelig mat Kaffe og stort utvalg av deilige desserter var inkludert Kan virkelig anbefale dette stedet. Tommel opp

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, klasbu
Hege L, Kundeansvarlig på Krøderen Kro & Motell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Velkommen innom ved en senere anledning.

Anmeldt 9. oktober 2019

Dette er det absolutt beste sted og spise på.Hjemmelagd fantastisk mat og desserer.Nydelig utsikt.Har hvert der 4 ganger.Men ennå ikke overnattet.
Men det kan nok bli det også etter hvert.ANBEFALES PÅ DET VARMESTE.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Else N

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen tilbake. Kanskje det blir overnatting neste gang? :)