Johnnorwaychef
Gol, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. aug. 2020via mobile enheter
Hege Lund, AnnetKrøderen Kro & Motell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. okt. 2020
Tusen takk for veldig flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Det er alltid hyggelig med nye kunder og så flott at vi svarte til forventingene. Velkommen innom oss igjen :)
9.3 km fra Krøderen Kro & Motell
12.3 km fra Krøderen Kro & Motell
yurts for rent on halvorseth camping
19.3 km fra Krøderen Kro & Motell
    33.3 km fra Krøderen Kro & Motell
    32.5 km fra Krøderen Kro & Motell
    Se flere hoteller i Krøderen
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig, saftig og fersk ørret, med friske grønnsaker, agurksalat og ikke minst fikk vi den nydelige sausen i en egen skål, ikke "smashed" over hele retten. Anbefales virkelig 🙂🙂. Sjeldent godt langs norske veier 🙂

Takk, mettey2016
    Hege Lund, Annet på Krøderen Kro & Motell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding. Det setter vi stor pris på! Alltid hyggelig med fornøyde kunder. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Etter noen dager med hjemmelagd mat på hytta, prøvde vi oss på lunsj her. Ble super positiv overrasket over service, reinslighet, kvaliteten på maten og rause porsjoner. Alt fra nuggets i barneporsjon, Snitzel, ørret, entrecôte og indrefilet til burger var nydelig laget og beste var dessert fra disk var inkludert! Kommer tilbake..

Dato for oppholdet: mai 2020
    1  Takk, Mannagryn

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på! Det er gøy når vi kan overraske positivt, dessertbuffet er en hit for mange :) Velkommen tilbake til oss :)

Anmeldt 6. mai 2020 via mobile enheter

Vårt faste stoppested for å spise middag. Veldig deilig mat. Både hjortegryte og ørreten kan trygt anbefales. Hjortegrytekjøttet er veldig mørt og ørreten smaker fortreffelig med deilig agurksalat til. Dessert & kaffe/te følger gratis med 😊

Dato for oppholdet: mai 2020
    Takk, Belunders

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Både hjortegryte og ørret er bestselgere, så fint å høre at de også er blant dine anbefalinger. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Vårt faste stoppested mellom Hallingdal og Drammen. Kroen har vakker beliggenhet med utsikt over Krøderen. Her finner vi god service, god hjemmelaget mat og rause porsjoner. Til middagen følger det stor dessertbuffe. Kjøkkenet har også god kjennskap til allergier. Det er betryggende for meg som sliter med matintoleranse.
    Vår absolutt beste anbefaling👍

Dato for oppholdet: februar 2020
    2  Takk, 822gerdn

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Det er alltid god med litt dessert etter middagen. Velkommen tilbake :)

Anmeldt 28. november 2019 via mobile enheter

Stoppet for å spise middag på vei til fjellet. Bestilte pinnekjøtt. Store, rause porsjoner med nydelig mat 😊 Kaffe og stort utvalg av deilige desserter var inkludert 😊👍Kan virkelig anbefale dette stedet. Tommel opp 👍

Dato for oppholdet: november 2019
    1  Takk, klasbu
    Hege L, Kundeansvarlig på Krøderen Kro & Motell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Velkommen innom ved en senere anledning.