Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Katastrofe”
Anmeldelse av Treungen Gjestgiveri

Treungen Gjestgiveri
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Treungen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Nye eiere fra Nederland. katastrofe rett og slett. Ingen utvalg, 1 spaghettirett, 1 lefse med kjøttdeig, 1 suppe, og det er det.
Spiser du vegetarisk, vegansk eller er du barn er dette ikke stedet for deg, de har ikke noe å tilby.
Og å ha stengt 2 dager i uke i fellesferien hører ikke hjemme noe sted.
Veldig trist for bygda at mange drar videre for å spise i nabokommunene.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tyrkia17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (17)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 17 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening og hyggelige priser, hyggelig lokale har de også. Mye prefabrikkert men anbefales varmt for et enkelt måltid.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, TarjeiHelleberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2020

Dette er en liten kafeteria i ei lita bygd. Sikkert ikke lett og få dette til og gå rundt økonomisk men den har vært der i mange år. Vi har hytte og er innom av og til. Har alltid fått god mat, her også råvarer far gård i nærheten som har Limousine fe. Vi kjøpte noe så enkelt som kjøttkaker og det var en nydelig middag, vanlig men velsmakende . Gammelt bygg og lokale som bringer deg noen år tilbake i tid men som er koselig

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Vi stoppet for en liten lunsj, men det vart full middag. Deilig raspeball med kålrotstappe, kjøtt og pølse. Kraftkost !

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, 368elses
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Flesk og duppe og vårruller ble bestilt. Mat hjemmelaget og veldig smakelig! Begge rettene overrasket positivt. Utrolig hyggelig betjening og lun atmosfære på denne lokale plassen. Dessert sto ikke på meny men på forespørsel var det et rikholdig utvalg og ostekaken var god !
Vi kommer tilbake for å prøve kjøttkakene som i dag var sluttsolgt.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Lene L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Treungen Gjestgiveri, så også på

Har du vært i Treungen Gjestgiveri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.