Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
9
14
9
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
9
14
9
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 38 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2020

Var et dyrt hotell men fikk mange kroner i avslag til det normale. Hyggelig hotellvert. Det eneste minuset syns jeg var at de ikke serverte noen fiskeretter i restauranten. Det er jo tross alt en fiskelandsby.

Romtips: Be om hytte med utsikt til havet
Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 664gunnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi leide en leilighet i en av "rorbuene", og var ikke imponert. Det var en emmen lukt i hele leiligheten, muligens gammel røyklukt. Rommene var trange, og det ene uten oppvarming, som ofte kan trenges i nordnorske somre. Balkongen var veldig sliten og uten møbler, badet hadde sett sine bedre dager for mange år siden, og det er forventet at du skulle gjøre mye av ryddingen for neste besøkende, derunder ta av sengetøyet. På engelsk står det faktisk at du skal vaske, ikke bare rydde.

Sammenlignet med Hamn i Senja, hvor vi betalte praktisk talt samme pris, er det milevis forskjell i standard.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, solhell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening, rene rom og god mat i restauranten, det skal dem ha. Det var meget lytt mellom rommen. Frokosten var ikke i nærheten, her manglet det mye, ingen salat, grønnsaker, frukt. Vi fikk heller ikke tilbud om varm mat ( kokt eller stekt egg, el )til frokost. Frokosten trekker mest ned og det burde være enkelt å gjøre noe med

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Birger I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

OK rom, men veldig lytt. Spiste på restauranten, biffstrimler m/ frisk salat - god mat men skulle ønske meg mer lokal mat. Frokosten har stort potensiale, når det allikevel er folk på kjøkkenet hadde det kostet så lite å tilby stekt/kokt egg, litt grønt som salat, tomat og agurk. Yoghurt er også et tips. Betjeningen var svært hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 505grye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Helt basic og ok overnattingssted.
Ny oppusset bad, og generell bra standard på selve rommet. Relativt lytt mellom rom og gang/korridor.
Bra service, men frokost var ikke noe særlig. Tørre brødskiver og minimalt med pålegg/utvalg.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Chrizz S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser