“Hyggelig fransk restaurant ”
Anmeldelse av Domaine de La Maurette

Domaine de La Maurette
Vurdert som nr. 3 av 10 Restauranter i La Motte
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Stor meny. Maten er absolutt god her. Flere menyer. Ikke dyr. Må bestille bord da dette er et veldig populært sted. Helst kl 12

Takk, 510benten

Anmeldt 10. juni 2017 via mobile enheter

Har besøkt restauranten ved flere anledninger, alltid med suksess. Denne gangen tok vi med venner som besøkte oss. Hadde reservert, men reservasjonen var rotet bort. Det kan skje, og alt ordnet seg med bord. Tross reservasjon kl 1300, var man gått tom for deler av menyen. Måtte bestille biff. Bestilte medium og fikk rå. Kjøttet var så seigt at det i praksis var nærmest uspiselig. Overkokte og smakløse grønnsaker. Hyggelig personale, men AKK så lite tilstede. Det er rart hvordan en ellers bra lunsjrestaurant kan falle så dypt. Jeg skal gi den en sjanse til. Men bare en.

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, 988dagt
Anmeldt 16. september 2016 via mobile enheter

Dette var vårt 3.besøk for lunsj. Som tidligere ble det dagens lunsj. Denne gangen tok vi lasagne, Som smakte fortreffelig. Inkl dessert, 1/2 l vin , kaffe og dessert ble det euro 14, 90 år pers. Dette er ikke vårt siste besøk.

Dato for besøk: september 2016
Takk, per30
Anmeldt 4. august 2016 via mobile enheter

Spiste lunch med familien her. God mat og store porsjoner. Er veldig populært, så man bør være tidlig ute eller bestille bord dersom man vil sitte ute.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Rudichris
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Stor skuffelse. Forventningene var høye etter gode omtaler. Menyen var kun på fransk og de ansatte klarte ikke å forklare rettene. Vi bestilte entrecôte og lammekoteletter og de var svært seige. Frister ikke å besøke denne plassen igjen.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Pal1952

Reisende som så på Domaine de La Maurette, så også på

Har du vært i Domaine de La Maurette? Del dine erfaringer!