Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig fransk restaurant”
Anmeldelse av L'Auberge des 2 Pins

L'Auberge des 2 Pins
Vurdert som nr. 1 av 6 Restauranter i La Motte
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi kom i regnvær til lunsj og det var fyrt opp i peisen . Veldig fransk stil. Har jazz kvelder og piano aftener fikk vi vite.
Veldig god mat. Ikke stor meny men lett å finne noe man liker . Litt dyr

Dato for besøk: november 2018
Takk, 510benten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (500)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 500 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på seks som spiste lunch her en lørdag i juli. Til forrett ble det bestilt escargot (gratinerte sneiler) og chevre-salat. Begge deler var helt utmerket. Til hovedrett hadde samtlige filet de boeuf. Denne var fantastisk god og et av de bedre biffmåltider vi har spist her i Frankrike. Til dessert ble det valgt creme burlee og en sorbet i sitronvodka, også dette falt i smak. Vi kan trygt anbefale en lunch her!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rudichris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2016 via mobile enheter

Flott beliggenhet, vennlige ansatte, god mat. Få. men svært spennende retter på menyen. Fantastisk dessert. Litt dyr restaurant er eneste minus.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Pal1952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2014

Vi hadde en lunsj på denne restauranten i la Motte i august 2014. La Motte ligger 15-20 min kjøretur inn i landet fra Cannes. Vi bestilte Canard (and). Vi har feriert mye i Frankrike, og spist mye Canard, men jeg tør påstå at dette er det aller beste andemåltid jeg noengang har smakt! Fantastisk stekt, fantastisk garnityr, fantastisk saus og fantastisk presentert! Compliments to the chef! Restauranten ligger litt for seg selv, rolig og fredelig med en del skog rundt. Innehaveren og betjeningen gjør hva de kan for at man skal ha en god opplevelse! De er oppmerksomme og hyggelige og prater godt engelsk. De får en til å virkelig føle seg velkommen! Er dere i nærheten av la Motte, så er denne restauranten absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: august 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, 557Maj_Britt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2014

Vi var 9 personer som kom uten reservasjon. Uteserveringen var full men vi ble tatt godt i mot og fikk et fint bord inne. Servicen var utmerket. Selv om maten var god er det ikke en gourmetrestaurant. Det var heller ikke det vi var ute etter og vi var alle godt fornøyd.

Dato for besøk: juli 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, LeifW610
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på L'Auberge des 2 Pins, så også på

 

Har du vært i L'Auberge des 2 Pins? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din