Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Kungskvarnen

Kungskvarnen
Bestill bord
2
fre. 27.1.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Borgvik
Prisklasse: USD 85 - USD 245
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig kortreist mat, svært hyggelig miljø og fantastisk betjening. Anbefales på det varmeste. Absolutt værd et besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anne Margrethe J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 40 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Vertshuset ligger kanskje litt utenfor allfarvei, men er vel verdt et besøk. Koselig gammelt mursteinshus, med uteservering ved kanalen. Omgivelsene er historiske, med Borgviks hytte som nærmeste nabo, det gamle jernverket som hadde sin storhetstid her på slutten av 1800-tallet. Vi spiste lunsj, det var ikke så veldig mye forskjellig på menyen, men betjeningen var hyggelig og maten falt i smak både for liten og stor.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ao1982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Dette stedet ligger nydelig til i borgvik.
Har bare spist burgeren her men har til gjengjeld vært innom 5 ganger for å spise her.
På en solskinnsdag er det deilig å sitte ute å bare nyte synet av gamle ruinen i borgvik.
Dette stedet kommer vi til å besøke flere ganger.

Dato for besøk: august 2017
Takk, 476hanss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2016 via mobile enheter

Litt slapt utvalg i isdisken, men hyggelig betjening og flotte omgivelser.
Muligheter for varn lunsj og kald øl. Rimelige priser.
Alt i alt verdt ett besøk.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, S73ff3n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2015 via mobile enheter

Koselig sted, med god mat og veldig god service. Borgvikburger kan anbefales. Sett også av tid til å rusle rundt i hyttruinene og lese de historiske beskrivelsene, samt besøke kunstutstillingen på Sliperiet. Kungskvarnen er også et godt utgangspunkt for å padle innover Varmeln

Dato for besøk: juli 2015
Takk, KajH786
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kungskvarnen, så også på

Har du vært i Kungskvarnen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.