Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
8
7
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
11
8
7
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 49 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Elendig standar. Ikke vasket da vi kom, skittent og søppel i søppelbøttene. Ikke varmt vann og ingen varme. Var panelovn der, men den virket ikke. Dårlige køyesenger og veldig tynne dyner. Sov med ullundertøy for å holde varmen. Ville ikke bodd her.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FrkMarie89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Eldre rorbuer som er veldig dårlig vedlikeholdt. Mye rot i lokalene. Dårlig forberedt for å ta imot gjester. Kontakt på vegg hang løs og ovn på bad hang fra kontakt på veggen og nådde ikke gulvet. Ble støttet opp av søppelkurven. Det mangelfulle elektriske anlegget, vedlikeholdet og renholdet gjør at jeg absolutt ikke anbefaler dette stedet. Vi betalte 450,- pr. person pr. natt i en 6 sengs hytte, dvs. 2700,- pr. natt for en liten trang hytte med overhodet ingen komfort eller sjarm.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Service
Takk, AN8000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018

Eldre rorbuer som har sett sine bedre dager. Koselig i seg selv og kunne blitt bra hadde eiere tatt seg av disse.
Vi var 3 korps som bodde her ei helg og det var fint lite som var forberedt til vi kom. I vår rorbu var det fortsatt søppel i søppelboksen på badet. Dusjen manglet dusjhode og det var støv overalt. Våre kollegaer i andre enden kunne ikke bruke kjøleskapet da det var så overiset at døra ikke gikk igjen og ingen varme i rorbua. Heller ikke her var søpla tømt.
Ble møtt av en lite edru driver av rorbua da vi ankom torsdag kveld.
Frokosten anbefales IKKE. Annet korps hadde prøvd dette og skulle IKKE spise der igjen.
Dette var rett og slett tragisk. Hadde det vært oppegående eiere som hadde tatt vare på dette og hatt ting på stell hadde det nok blitt en helt annen opplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Monica J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2017 via mobile enheter

Jeg sov her da jeg var på jobb i området. Hytta er koselig nok i seg selv med spenstige farger og retropreg, men standarden er ikke bra. Jeg ble vekket to ganger av falsk alarm fra røykvarsleren i løpet av en natt, og jeg hørte rotter kravle og klore innenfor veggen atmed senga hele natta. Det var også dårlig isolert og hull mellom vinduskarmen og inni veggen. Det var så kaldt på badet at jeg orket ikke engang dusje Ingen internett eller tv i rorbua.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Vi var ikkje fornøgd med denne overnattinga på Ballstad. Vi har gjennom fleire år overnatta på ulike rorbuer i Lofoten men aldri opplevd liknande. Første rorbu vi fekk utdelt var direkte brannfarleg. I allrommet var det ein stikkontakt som ikkje var ordentleg festa til veggen og var i tillegg knust. Den slo gnister ved bevegelse. Ingen røykvarsler og soverom i andre etasje. Vi klaga og fekk utlevert ei anna rorbu. Den var tilsynelatande hakke meir trygg, men framleis sto det ikkje til forventningane, diverre.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, hildegunns2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser