Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lars A G S
Tenerife, Spania
Anmeldelse av Kræmmervika Rorbuer
2,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Photo: Jeffrey Anderson
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 4 601
  • ZenHotels.com
    kr 4 596
0.5 km fra Kræmmervika Rorbuer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
0.6 km fra Kræmmervika Rorbuer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Inngangsparti
    0.3 km fra Kræmmervika Rorbuer
    Bar/lounge
      0.0 km fra Kræmmervika Rorbuer
      kr 3 521
      Fullt refunderbart
      • Booking.com
      • Expedia.com
        kr 3 521
      • Hotels.com
      0.8 km fra Kræmmervika Rorbuer
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Turområde
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 506
      • Expedia.com
        kr 1 639
      0.8 km fra Kræmmervika Rorbuer
      Gratis parkering
      • eDreams
      • Vio.com
      • ZenHotels.com
      1.8 km fra Kræmmervika Rorbuer
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Agoda.com
      0.1 km fra Kræmmervika Rorbuer
      Ingen gebyrer, bare gode tilbud
        0.3 km fra Kræmmervika Rorbuer
        • Agoda.com
        0.5 km fra Kræmmervika Rorbuer
        Se flere hoteller i Ballstad
        Anmeldelser (51)
        Filtrer anmeldelser
        51 resultater
        Vurdering fra reisende
        6
        13
        8
        7
        17
        Type reisende
        Tidsperiode
        SpråkAlle språk
        Flere språk
        Vurdering fra reisende
        6
        13
        8
        7
        17
        Se hva reisende sier:
        Valgte filtre
        Filtrer
        Oppdaterer listen ...
        510 av 51 anmeldelser
        Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

        Elendig standar. Ikke vasket da vi kom, skittent og søppel i søppelbøttene. Ikke varmt vann og ingen varme. Var panelovn der, men den virket ikke. Dårlige køyesenger og veldig tynne dyner. Sov med ullundertøy for å holde varmen. Ville ikke bodd her.

        Dato for oppholdet: juni 2018
        Reisetype: Reiste med venner
        Takk, FrkMarie89
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 19. juni 2018

        Eldre rorbuer som er veldig dårlig vedlikeholdt. Mye rot i lokalene. Dårlig forberedt for å ta imot gjester. Kontakt på vegg hang løs og ovn på bad hang fra kontakt på veggen og nådde ikke gulvet. Ble støttet opp av søppelkurven. Det mangelfulle elektriske anlegget, vedlikeholdet og renholdet gjør at jeg absolutt ikke anbefaler dette stedet. Vi betalte 450,- pr. person pr. natt i en 6 sengs hytte, dvs. 2700,- pr. natt for en liten trang hytte med overhodet ingen komfort eller sjarm.

        Dato for oppholdet: juni 2018
        • Reisetype: Reiste med venner
          • Verdi
          • Service
        Takk, AN8000
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 18. juni 2018

        Eldre rorbuer som har sett sine bedre dager. Koselig i seg selv og kunne blitt bra hadde eiere tatt seg av disse.
        Vi var 3 korps som bodde her ei helg og det var fint lite som var forberedt til vi kom. I vår rorbu var det fortsatt søppel i søppelboksen på badet. Dusjen manglet dusjhode og det var støv overalt. Våre kollegaer i andre enden kunne ikke bruke kjøleskapet da det var så overiset at døra ikke gikk igjen og ingen varme i rorbua. Heller ikke her var søpla tømt.
        Ble møtt av en lite edru driver av rorbua da vi ankom torsdag kveld.
        Frokosten anbefales IKKE. Annet korps hadde prøvd dette og skulle IKKE spise der igjen.
        Dette var rett og slett tragisk. Hadde det vært oppegående eiere som hadde tatt vare på dette og hatt ting på stell hadde det nok blitt en helt annen opplevelse.

        Dato for oppholdet: juni 2018
        Reisetype: Reiste med venner
        Takk, Monica J
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 30. september 2017 via mobile enheter

        Jeg sov her da jeg var på jobb i området. Hytta er koselig nok i seg selv med spenstige farger og retropreg, men standarden er ikke bra. Jeg ble vekket to ganger av falsk alarm fra røykvarsleren i løpet av en natt, og jeg hørte rotter kravle og klore innenfor veggen atmed senga hele natta. Det var også dårlig isolert og hull mellom vinduskarmen og inni veggen. Det var så kaldt på badet at jeg orket ikke engang dusje Ingen internett eller tv i rorbua.

        Dato for oppholdet: september 2017
        Reisetype: Reiste på forretningsreise
        Takk, snipa
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

        Vi var ikkje fornøgd med denne overnattinga på Ballstad. Vi har gjennom fleire år overnatta på ulike rorbuer i Lofoten men aldri opplevd liknande. Første rorbu vi fekk utdelt var direkte brannfarleg. I allrommet var det ein stikkontakt som ikkje var ordentleg festa til veggen og var i tillegg knust. Den slo gnister ved bevegelse. Ingen røykvarsler og soverom i andre etasje. Vi klaga og fekk utlevert ei anna rorbu. Den var tilsynelatande hakke meir trygg, men framleis sto det ikkje til forventningane, diverre.

        Dato for oppholdet: juli 2017
        1  Takk, hildegunns2014
        Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
        Vis flere anmeldelser