“Amazing”

Lofoten Food Studio
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Ballstad
Prisklasse: kr 755 - kr 2 500
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Denne opplevelsen var helt fantatisk. Smaker som sitter som et skudd sammen med nøye utvalgte viner som bare denne kokken kan. Tusen takk for en uforglemmelig kveld. Anbefales på det sterkeste. Takk for oss.

Dato for besøk: april 2024
Takk, AsgeirT

Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Helt rå opplevelse! Atmosfæren, maten - hvordan den var presentert, fargene, smakskombinasjonene - og hvordan vinen kompletterte måltidet - nærheten til kokken, servitøren samt de andre gjestene. Vi ble kjent med så mange nye den kvelden. Gjester fra fjern og nær. Praten satt lett. Timene fløy avgårde. Den ene retten etter den andre. Vinglasset var aldri tomt. Raust, godt, eksklusivt. En perle av en helaften! Verdt hver krone. Anbefales virkelig.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Explore08217557359
Anmeldt 9. juni 2021

Selv to uker etter vår besøk hos Roy-Magne er vi nærmest sjokkert over at det finnes en slik perle av en gourmet restaurant i et lite fiskevær.
Kvaliteten, kreativiteten og presentasjonen på hver enkelt rett, står på ingen måte tilbake for restauranter med både en og to stjerner i Michelin guiden.
Mulig det er en subjektiv oppfatning, men finner ikke bedre måter å beskrive en helt fantastisk aften, der rettene kom på løpende bånd.
Akkompagnert av kokken, som mer enn gjerne forteller om hvordan han kommer fram til hver enkelt smaksbombe.
Vinpakken, som er svært generøs, der hver enkelt vin passer perfekt til rettene, bør være en selvfølge for hele selskapet.
Bor man i Hattvika Lodge, så er det kun en liten spasertur tilbake sent på kvelden.
Om det skal være noe å sette fingeren på, må det være at Roy-Magne foretrekker å kun bruke Roy.
Vi gleder oss til neste gang, for vi skal tilbake.
Lena og Tor Magne

Dato for besøk: mai 2021
Takk, tormagnegundersen
Anmeldt 13. mai 2021

En kveld med fantastiske matopplevelser sammen med gode venner.. Kokken Roy-Magne er en tusenkunstner, mat og smaker som er i en egen klasse .. Tusen takk for en utrulig flott kveld !!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, janhelgeb2020
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Lofotinger på ferie i Lofoten, nærmere bestemt på Ballstad fikk tidenes beste gourmet opplevelse hos Roy Magne og Eskil på Lofoten Foodstudio! Vi er til vanlig bortskjemt med lokal, kortreist, økologisk mat, men makan til dette serveres «sjelden» hjemme! Gode smaker i nye og kjente smakskombinasjoner servert med sommerens blomster i vakre fargekombinasjoner - aldeles utsøkt!
- I fravær av utenlandsreiser i å ble sommerferien på Ballstad en gedigen opptur! De varmeste anbefalinger fra vennegjengen på 10! Så lar jeg bildene tale for seg selv☀️🌷🌼

Takk, 955birgitte

Reisende som så på Lofoten Food Studio, så også på

Sørvågen, Moskenesøy

Har du vært i Lofoten Food Studio? Del dine erfaringer!