Fantastisk fisketur, med fantastiske folk. Flatt hav og sol. Masse fisk og mye historie omkring... les mer
Vi hadde en av feriens høydepunkter på fisketur i Ballstad med Kristoffer og Andreas. Mye fisk, besøk til havørn, god humor og humør, fiskestenger til alle og lærerik filetering som resulterte i en toppers middag etter deres tips. Gir vår beste anbefaling:)
Super fisketur i strålende solskinn og blikkstille vann! Andreas og Frank Willy la tilrette for at alle skulle få flott opplevelse. Alle fikk fisk, noe som var veldig hyggelig! Anbefaler absolutt å reise på fisketur med Next Adventure Lofoten!
Helt fantastisk tur! Frank Willy og Andreas var helt fantastiske guider! Anbefales ! Fantastisk opplevelse!
Hadde med ei jente på 5år som storkoste seg, hun fikk svar på alle sine 1000 spørsmål av Frank og Andreas
Fin tur ut med fiskeskøyta. Fikk masse fisk og god hjelp/veiledning. Lokalt innslag med Andreas Jentoft gjorde turen med røverhistorier og unik innsikt i fiskeritradisjonene på Ballstad. Fikk også skjørt filet av mye av fisken på land som var praktisk og lærerikt.
Flott fisketur med topp mannskap som villig delte av all sin fiskekunnskap. Selvutnevnt ‘verdensmester i fiskefiletering’ visste å kunne bruke kniven og delte også fiskeoppskrifter som vil bli brukt også etter denne turen.
Veldig fin tur på sjøen i dag. Mye informasjon om fiske og stedet Ballstad som ga turen noe ekstra. Artig å se filetering av fisken på brygga etter turen. Det ble en veldig god middag med stekt sei og en smak av sprøstekt torsketunge. Etter oppskrift vi fikk på fisketuren.