Hadde en topp dag på sjøen m kaptein Børge. Fikk store og små sei. Laget deilig middag av de da vi kom hjem. Så havørn på nær hold også. Stor stas for store og små. Anbefaler en sånn tur på d varmeste! ❤️
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør 798lillianz om Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS
Takk, 798lillianz
Vi hadde en nydelig tur, og fisk ble det på oss også! Fin båttur ut og vi alle fikk hver som fiskestang. Utrolig kjekt å få fisken på kroken. Deltok også på sløying. Verdt å få med seg om været et bra!
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør ginag250 om Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS
2 Takk, ginag250
En 3 timers fisketur med masse fangst!! Helt fantastisk opplegg med rolig og flink kaptein! Fisking, sløying og ferdig til å spise til slutt! Veldig hyggelige folk og en tur for hele familien! Anbefales på det sterkeste, absolutt verdt turen!
Dato for oppholdet: juni 2020
Spør aneeline om Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS
Takk, aneeline
Bodde her 11 dager i september. Fantastisk plass og vertskap. Flott nyoppusset rorbu. Vertskapet var upåklagelig. Hjalp til med det meste. Hadde 2 båtturer med Børge. Fikk masse fisk. Matet også ørn. Flott turterreng i nærområdet. Så dette stedet kan absolutt Anbefales.
Dato for oppholdet: september 2019
Verdi
Sovekvalitet
Service
Spør brittb617 om Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS
Takk, brittb617
Leiligheten i 2. etasje var gammel og luktet av mugg. Gamle møbler og ikke noe pent. Det var tydelig råte på nadet. Sikringsskapet åpent og stygt. Prisen på 1400,- med sengetøy sto ikke i samsvar med standarden.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør DorteS50 om Sjøstrand Rorbuer / Børge Iveren AS