Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat på Heim”

Heim - Hemmingodden Lodge
Vurdert som nr. 5 av 6 Restauranter i Ballstad
Prisklasse: USD 14 - USD 50
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020

I kveld er vi veldig mett og fornøyd etter nydelig mat på restaurant Heim på Ballstad. Vi har spist hvalgryte og rømmegrøt med mandler og spekemat. Det var helt nydelig. Stort pluss for hyggelig betjening og lokalet. Helt nytt og nydelig utsikt i tillegg til en katedral-følelse i den ene delen av restauranten med store vindusflater og høy takhøyde. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 836beritd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hemmingoddenl, Daglig leder på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

TUSEN takk for besøket, Berit! Og takk for gode ord! <3 Det varmer veldig! Vi er glade for at dere koste dere :) Velkommen tilbake!

Mvh Team Hemmingodden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

912 av 12 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Her hadde jeg høye forhåpninger. Et estetisk pent lokale i flotte omgivelser og med nydelig utsikt. Jeg bestilte og ventet spent på serveringen. Maten kom aldri. Når en av de ansatte omsider fikk med seg dette, kom det fram at de hadde glemt bestillingen. Dernest fikk jeg beskjed om at jeg burde ha sagt ifra om dette. Ikke visste jeg at det var mitt ansvar å se til at det jeg bestilte ble laget og servert. Når pizzaen omsider ble servert var den i beste fall som middelmådig å regne. Et raust plusspoeng for pent lokale og omgivelser, ellers en særdeles skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Godmiddag123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hemmingoddenl, Daglig leder på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære "skuff meg ei"!
Så utrolig lei oss vi er for at vi skuffet deg! Det er i grunn ikke så mye vi får gjort med opplevelsen din nå - men, som jeg sier til mine ansatte. Ting skjer og det er litt hvordan man tar det og ordner opp som betyr noe når vi dummer oss ut. Og her klarte vi definitivt ikke det.
At du burde sagt fra om dette var ikke et forsøk på legge ansvaret over på deg - her i Lofoten bruker vi det som et uttrykk for at "nå har vi dummet oss ut". Og helt klart ikke det beste ordvalget i en slik situasjon. Vår feil, vårt ansvar - men, helt klart ditt problem som fikk en opplevelse vi ikke ikke vil være bekjent av fremover.

Mine unge ansatte har gjort så godt de har kunnet, men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man håndterer alle situasjoner når det koker som verst. Vi er veldig lei oss, og om du er i området fortsatt vil jeg gjerne invitere deg tilbake på en gratis pizza og drikke. Eller en annen gang i fremtiden. Vi kan, og GJØR heldigvis langt bedre enn dette i vår drift.

Takk for at du tok deg tid til å si noen ord. Så håper vi at statistikken vår her på TripAdvisor reflekterer den overveldende mengden av gode tilbakemeldinger vi har fått på både service og mat siden v åpnet 10/7-2020.

På vegne av hele teamet ønsker vi alt godt. Mvh Bjørg-Elin Kärn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim - Hemmingodden Lodge, så også på

Ballstad, Vestvågøy
 

Har du vært i Heim - Hemmingodden Lodge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din