Kjære "skuff meg ei"!
Så utrolig lei oss vi er for at vi skuffet deg! Det er i grunn ikke så mye vi får gjort med opplevelsen din nå - men, som jeg sier til mine ansatte. Ting skjer og det er litt hvordan man tar det og ordner opp som betyr noe når vi dummer oss ut. Og her klarte vi definitivt ikke det.
At du burde sagt fra om dette var ikke et forsøk på legge ansvaret over på deg - her i Lofoten bruker vi det som et uttrykk for at "nå har vi dummet oss ut". Og helt klart ikke det beste ordvalget i en slik situasjon. Vår feil, vårt ansvar - men, helt klart ditt problem som fikk en opplevelse vi ikke ikke vil være bekjent av fremover.
Mine unge ansatte har gjort så godt de har kunnet, men det er ikke alltid så lett å vite hvordan man håndterer alle situasjoner når det koker som verst. Vi er veldig lei oss, og om du er i området fortsatt vil jeg gjerne invitere deg tilbake på en gratis pizza og drikke. Eller en annen gang i fremtiden. Vi kan, og GJØR heldigvis langt bedre enn dette i vår drift.
Takk for at du tok deg tid til å si noen ord. Så håper vi at statistikken vår her på TripAdvisor reflekterer den overveldende mengden av gode tilbakemeldinger vi har fått på både service og mat siden v åpnet 10/7-2020.
På vegne av hele teamet ønsker vi alt godt. Mvh Bjørg-Elin Kärn