Kjempe hyggelig betjening og veldig flott lokalet med utsikt over fjellet. Bestilte brød med urtesmør som en starter og det smakte fantastisk ! Beste smøret jeg har smakt! ...men der stoppet det. Bestilte pizza "Spekepølse fra Aimee's farm med rosasaus, revet ost, purreløk og rosmarinpesto". Visuelt sett ser pizzaen ut som en frysepizza fra Kiwi med pepperoni. Det står i menyen at det er rosasaus som jeg ikke aner hva er, men sausen er knall rød og smaker som tomatsaus. Mulig at rosasaus smaker og ser helt lik ut som tomatsaus. Ikke veit jeg. Så for meg noe mer spennende. Pesto og rosmarin kan verken ses eller smakes. Skuffende, er veldig glad i pesto og rosmarin. Eneste jeg smaker er tomatsaus, purreløk, ost og pepperoni. Pizzadeigen er seig og vanskelig å skjære i og når jeg ser rundt bordet sliter de andre også med å skjære i pizzaen. Dette er rett og slett for dårlig og det er så synd fordi personalet og stedet her er fantastisk! Håper dere får dette på plass (evt kutt ut pizza).
Med vennlig hilsen en som har stor lidenskap for mat og ønsker dere alt vel :)