Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott restaurant med noe forbedringspotensiale🙈”

Heim - Hemmingodden Lodge
Vurdert som nr. 6 av 6 Restauranter i Ballstad
Prisklasse: USD 11 - USD 41
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

Var her med kjæresten min og søsteren min for et par uker siden, og bestilte en nydelig bacalao som absolutt var verdt pengene Søsteren min fikk dessverre en litt liten middagsporsjon, og det kunne også vært litt mer brunsaus til maten. Ellers var lokalet pent og de ansatte hyggelige, men vil påpeke at det er utrooolig stive priser på vinen her! 130 kr for et glass hvitvin

Dato for besøk: september 2021
Takk, sibellaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemmingodden L, Owner på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022
Google-oversetting

We appreciate your feedback and hope you will visit us again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 22 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021

Flott og hjemmekoselig lokale med god akustikk. Pizzaene holder ikke mål pga kvaliteten på bunnen er for dårlig. Toppingen er god/grei.
Forrettene er gode, men kan forbedres og heves et par hakk. Hovedrettene er stort sett bra. Grilla tørrfisk og kongekrabba er digg.
Brød og vann bør komme på bordet umiddelbart da det kan være lang ventetid maten ved full restaurant.
Personalet er hyggelig, men bærer preg av lite trening, dårlig organisering og begrenset kunnskap om mat og drikke. Dette kan nok variere med hvem man treffer på. Men jeg oppfatter servicenivået som restaurantens hovedproblem.
Drikkekartet er litt kjedelig på vinsiden. Bra ølutvalg.

I et område med svært begrenset restauranttilbud(Vestvågøy), så er Heim et godt valg. Men de har et stykke igjen før de kan kalle seg en matdestinasjon. Tror dog de har potensialet og lokalisasjonen til å bli det.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stianp2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemmingodden L, Owner på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022
Google-oversetting

Thanks for your feedback and we look forward to welcoming you again soon

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Beklager, men dette var skuffende… Vi valgte Heim etter å ha fått stedet anbefalt som «helt fantastisk» av lokale. Derfor var også forventningene store.

Det positive først: Lokale, innredning, utsikt og betjening.

Så var det det viktigste, nemlig maten: Vi spiste røkt hval og ferskost med spinatsalat og pesto av lokale urter. Begge deler helt greit, men ikke noe vi kommer til å snakke om eller lengte tilbake til. Og pestoen var det bare et ørlite hint av.

Stort minus til restauranten for å ta seg betalt 60 kroner for noen brødskiver og smør. På de aller fleste restauranter kommer dette på bordet uoppfordret.

Eldstemann spiste hvalgryta og kunne melde at den var god. Klippfisk-biten var også helt grei i følge kona. Men kjøkkenet hadde sluppet opp for spinat, så retten så ganske stusselig og fargeløs ut der fisken ensomt balanserte på underkokte gulrot-pinner.

Det som drar opplevelsen ned fra «midt på treet» til «dårlig» er imidlertid pizzaen. Jeg gjetter at pizzabunnene er prefabrikerte eller frosne. Harde og tørre som kjeks. Pålegget lite spennende og pregløst. Helt på høyden med Dr. Oetker fra frysedisken på Rema.

Når hovedrettene koster det samme som fiskerestauranter som Slippen i Fredrikstad- som har fått 6 på terningen i VG. Og pizzaene ligger på samme prisnivå som Villa Paradiso og Lofthus Samvirkelag i Oslo. Ja da bør kvaliteten jaggu være deretter. For turistene som kommer (hverfall de norske) vet dette og føler seg lurt når det ikke er balanse mellom pris og kvalitet.

Dyrt og dårlig - verdens dårligste forretningsidé det!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, oddstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemmingodden L, Owner på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022
Google-oversetting

Hello, We have made many changes since you last visited and hope you will pay us another visit soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi besøkte Heim fredag 23/7 og hadde en flott middag. Spennende og variert mat, servert av en usedvanlig hyggelig betjening. Vi spise hval til forrett, prøvde reker og grillet klippfisk til hovedrett, samt is og sjokoladefondant til dessert. Alt falt I smak og Rieslingen passet perfekt. Anbefales

Dato for besøk: juli 2021
Takk, paal_2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemmingodden L, Owner på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022
Google-oversetting

Thanks for your review and we hope to see you again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2021

Bestilte 3 pizza da de ikke hadde ledig bord, dette var meeeget skuffende. Bestilte 2 forskjellige, en med ost, ruccolasalat og pinjekjerner og 2 med spekepølse.
Minte om dårlig frossen pizza . Halvparten ble søppel

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 217ritao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemmingodden L, Owner på Heim - Hemmingodden Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022
Google-oversetting

We apologize that you had a bad experience and have made many changes since then. Feel free to come try us again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim - Hemmingodden Lodge, så også på

Ballstad, Vestvågøy
 

Har du vært i Heim - Hemmingodden Lodge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.