Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat og rom”
Anmeldelse av Solsiden Lofoten

Solsiden Lofoten
Vurdert som nr. 5 av 6 Restauranter i Ballstad
Prisklasse: USD 65 - USD 395
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Bodde på Suite Design rom, meget bra m liten kjøkkenkrok, tv krok, gode senger og tøft stort bad.
Spiste tørrfisk for første gang, kan anbefales. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Trek310034
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 11 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Var her sammen med kjæresten og søster. Vi bestilte båskjell, hvalbiff og bacalao, og alle var veldig fornøyd med maten. Musikken var alt for høy, og det var anstrengende å holde en samtale. Servitørene var hyggelige, men ganske uoppmerksomme. Alt i alt var maten svært bra, men atmosfære og service var under gjennomsnittlig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Iselinii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste her i forbindelse med at vi hadde booket oss rom på solsiden Brygge rorbuer. Første kvelden ble vi anbefalt tørrfisk og hvalbiff som smakte veldig godt. Betjeningen var helt super og imøtekommende. Anbefaler å spise her

Dato for besøk: juli 2021
Takk, hildemartine_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Blandede erfaringer med Solsiden. Første gangen ble vi tatt vel i mot av hyggelige servitøren. Bacalaoen kunne med fordel vært noe varmere, men den var grei på smak. Andre gang ringte vi for å bestille bord. Ventet 15 min i telefonkø, før en litt forvirret person svarte at vedkommende ikke hadde oversikt og kunne ikke ta i mot noen bordreservasjon, men skulle ringe meg opp igjen med en gang. Etter 2 timer uten å høre noe, spiste vi ett annet sted.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, maritarntzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Jeg og fruen har vært innom flere ganger siden åpningen!
Vi er altså, super fornøyde med hele konseptet. Nydelig pizza, fantastisk tørrfisk og magisk atmosfære (spesielt på sommerdagene ute på kaikanten)!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Nextadventurelofoten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Solsiden Lofoten, så også på

Ballstad, Vestvågøy
 

Har du vært i Solsiden Lofoten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.