Lovise M
    Property building
      1.0 km fra Solsiden Brygge
      Se flere hoteller i Ballstad
      Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk gleden av å spise lunch her i dag, og ble veldig begeistret. Lokalet var veldig sjarmerende med forskjellige stoler og bord, trivelig vertskap - og ikke minst god mat. Vi fikk en suppe på gulerot og søtpotet som var smakfull og med litt sting, og til dessert en pannacotta med eplekakecrumble. Vel verdt et besøk!

Dato for oppholdet: september 2018
      Takk, 776geirj
      Anmeldt 17. september 2018

Vi hadde bestilt en overnatting på Solsiden Rorbu hotell. Ved vår ankomst fikk vi et fantastisk rom med sjøutsikt gjennom en stor skyvedør. Rommer oset av kvalitet og fikk en god følelse da vi oppholdt oss her. Måltidene ble inntatt på restaurant Himmel & Havn som lå i første etasje på bryggenivå. Her fikk vi servert gode og spennende måltider til akseptable priser. Vi var så tilfredse med stedet at vi booket inn en ekstra natt. Dette stedet må oppleves. Anbefales på det sterkeste.

Romtips: Hotellrom i nyrenovert 2dre etasje med sjøutsikt.
      Dato for oppholdet: juni 2018
      Takk, Steinar H
      Anmeldt 11. august 2018

Jeg bodde i en sjarmerende rorbu med sjøutsikt ved Solsiden Brygge. Rommene var praktiske, men et lite kjøkken med kjøleskap, og en slags køyeseng med dobbeltseng i bånn. Et bad med dusj. God service, restaurant med ferske råvarer.

Vi var med fiskebåten Sira ut og fisket i 3 timer. Avgangen rett utenfor rorbuene. Kostet kr.700,- Fiskegaranti, og man får med all fisken man fisker dersom det er ønskelig. Absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2018
      • Reisetype: Reiste med venner
      Takk, rune_bergmann
      Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Som alt i Lofoten, noe stive priser. Kjøkkenet er imidlertid bra, vi spiste Bacalao og kje, og det er grei nok service i restauranten. I godvær er det hyggelig å sitte ute på terrassen.

Samme dag som vi var der til middag, prøvde vi å booke en leiebåt for neste dag. Vi fikk valget mellom hel dag for 1800 kroner eller halv dag for 900. Ikke akkurat billig, men vi var 4 personer, og sa fra om at halv dag var nok. Vi fikk beskjed om at vi kunne bare si fra når vi skulle ha båten (neste dag), for de var stort sett ledige uansett.

Dagen etter møtte vi opp, og sa fra at vi skulle ha båt en halv dag. Båtene var ledige.
      "Vi leler kun ut hel dag", sa jentene bak disken. Vi forklarte dem at vi allerede var tilbudt halv dag, men der kom vi absolutt ingen vei. De framviste en ekstremt steil holdning, og vi fikk følelsen av at en eventuell misforståelse helt og holdent var vår feil, og ingenting som de var interessert i å oppklare.

Klokken var 1500 på dette tidspunktet, så heldags leie var uaktuelt, og vi begynte også å bli irritert. Det ble ikke noe båtleie der, og vi kommer ikke til å gjøre flere forsøk på å legge igjen penger på Solsiden, selv om de avsluttet med en noe bråkjekk "velkommen tilbake når dere har skjønt hvordan det fungerer", eller noe sånt.

Heldigvis fant vi utleiebåt et annet sted, der de tok betalt pr time for en enkel båt som passet fint for vårt behov.

Solsiden er den mørke siden.

Dato for oppholdet: august 2018
      2  Takk, Ketil P
      Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Ballstad ‘Solsiden Brygge’ - ut fra prospekt og pris var forventningene høye...
      ...vi ble møtt med en intens lukt av ‘sildemel’, sjøhusenes plassering rett ved en fabrikk..... gjorde selvfølgelig at vindretningen var avgjørende om du kunne ha vinduene åpne..
      Inne var det veldig lite som lignet på prospektet..og når det gjelder rengjøring.. så fikk man en følelse av et hastverksarbeid fra de forrige gjestene. Etter nærmere oversikt var renholdet verre en antatt og vi konkluderte med at ‘sprayflaske-vask’ fra de foregående gjester var eneste rengjøring i hele sommer.
      Mangel av helt elementært kjøkkenutstyr som skjærefjøl, eggedeler og kniv + hårføner gjør det dårlige helhetsinntrykket komplett.
      Tilhørende restaurant hvor vi bestilte bord til middag... strøk over hele menyen idet vi ankom... og hadde kun bacalao som valg🤨
      Kun ⭐️⭐️ fra oss.. og det var for uteområder og utsikten...

Dato for oppholdet: juli 2018
      Takk, Wenche K