Som alt i Lofoten, noe stive priser. Kjøkkenet er imidlertid bra, vi spiste Bacalao og kje, og det er grei nok service i restauranten. I godvær er det hyggelig å sitte ute på terrassen.
Samme dag som vi var der til middag, prøvde vi å booke en leiebåt for neste dag. Vi fikk valget mellom hel dag for 1800 kroner eller halv dag for 900. Ikke akkurat billig, men vi var 4 personer, og sa fra om at halv dag var nok. Vi fikk beskjed om at vi kunne bare si fra når vi skulle ha båten (neste dag), for de var stort sett ledige uansett.
Dagen etter møtte vi opp, og sa fra at vi skulle ha båt en halv dag. Båtene var ledige.
"Vi leler kun ut hel dag", sa jentene bak disken. Vi forklarte dem at vi allerede var tilbudt halv dag, men der kom vi absolutt ingen vei. De framviste en ekstremt steil holdning, og vi fikk følelsen av at en eventuell misforståelse helt og holdent var vår feil, og ingenting som de var interessert i å oppklare.
Klokken var 1500 på dette tidspunktet, så heldags leie var uaktuelt, og vi begynte også å bli irritert. Det ble ikke noe båtleie der, og vi kommer ikke til å gjøre flere forsøk på å legge igjen penger på Solsiden, selv om de avsluttet med en noe bråkjekk "velkommen tilbake når dere har skjønt hvordan det fungerer", eller noe sånt.
Heldigvis fant vi utleiebåt et annet sted, der de tok betalt pr time for en enkel båt som passet fint for vårt behov.
Solsiden er den mørke siden.