Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 150
Travelocity
PricelineUSD 153
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Ballstad badet i solskinn var kulissen for besøket på denne perlen på jord. Bygninger i fiskeværsstil hører hjemme på kaiområdet der Solsiden brygge ligger. Bak det beskjedne ytre er det topp moderne! I rorbu nr 1 er interiøret er en sjarmerende kombinasjon av eldgammelt treverk og topp moderne innredning. Følelsen av luxus og historisk sus høyner opplevelsen. Egen balkong med boblebad hvor man sitter like over havet er ubeskrivelig - det må bare oppleves. Båter, måser og vakker natur skaper den perfekte Lofot-feelingen. Takk til Marcus for vennlig og nærværende service! Hjertelig takk for denne gang!! - vi kommer gjerne tilbake. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 955birgitte
Anmeldt 7. april 2020

Renhold på høyde med det verste i utlandet. Tydelige muggproblemer på den rorbuen vi bodde på. Hadde dette oppholdet vært i privat regi hadde jeg nektet og betale. Virker som at fokus på renhold kun ligger i å skifte på senger og tømme søppelbøtter. Overflater på kjøkken er VELDIG smussete

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Rubski1
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Jeg hadde rom i samme bygg fom resepsjonen og rommet var nyoppusset og koselig. Litt mørke farger etter min smdk da veggene stjeler lyset. Frokosten var grei nok, og betjeningen velfig hyggelige. Det som trekker ned er middgen. Vi var wt selsksp på ca 15 personer og jeg er allergisk mot fisk og det ble servert fisk hver dag... og de øvrige av selskapet opplevde å gå sulten fra bordet gor det var for lite mat. Første dag fikk jeg et karbonadesmørbrød - lunchmåltid etter mitt syn - dag 2 gikk jeg blomkålsuppe - en forrett- 3 dag fikk jeg kylling. Og prisen var neget stiv; kr 210 - pr middag. Og rommet er også for dyrt.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, Hcjekk
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Utrolig flott sted! Hyggelig og behjelpelig betjening. Stille og rolig. Vakre omgivelser og et godt utgangspunkt for turer i Lofoten. Jeg kommer gjerne tilbake og vi kan varmt anbefale Solsiden Brygge.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Landmark73
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde forhåndsbestilt rorbu men da resepsjonisten sa det var et rom med køyesenger sa vi ifra om at det har vi IKKE bestilt. Hun gav oss da en annen rorbu med dobbeltseng. Dette var en stor skuffelse. En halvgammel usjarmerende rorbu med illeluktende bad, knust speil, soverom uten lyskilder og kun persienner og ikke lysdekkende gardiner. Det viste seg at rommet egentlig ikke tilhørte hotellet, men var i privat eie. Det viste seg også at det rommet vi egentlig skulle ha hadde dobbeltseng men at det var en ekstra køye. Så litt mer involvering fra personalet og en liten omvisning for klaring ville reddet hele oppholdet. Vi fikk heller ikke hverken bord eller fikk bestille mat fra stedets restaurant. Her burde det vært et matserveringstilbud for oss gjennomreisende. Vi droppet da også å bestille frokost på stedet. Alle beklaget i etterkant, men ingen gjorde noen aktiv effort for å rette opp det dårlige inntrykket. Stedet var mindre idyllisk enn vi har opplevd på vår reise i Lofoten. Et stort privathus ruvet på bryggeanlegget og en privat terrasse sperret passasjen mellom rorbuene og resepsjon/restaurantområdet. Vakker Lofotnatur preget område rundt men klarte ikke helt å kose oss her. Mye må nok tilskrives «tabbe-kvota». Vi reiste iallefall herifra med en følelse av at her hadde vi ikke fått med oss det mest vesentlige som for oss er god mat, spesielle overnattingsfasiliteter kombinert med vakre omgivelser.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, 453hildes