Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 199
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.08.22
Booking.com
USD 188
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.08.22
Hotels.com
USD 199
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.08.22
PricelineUSD 198
TravelocityUSD 199
Agoda.comUSD 230
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (111)
Filtrer anmeldelser
111 resultater
Vurdering fra reisende
43
27
14
17
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
27
14
17
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 111 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Omgivelsene er utrolig fint rundt, rorbuene er idylliske og god mat på restauranten ✅ Betjeningen var veldig hyggelige og ga oss god service fra start til slutt. Jeg skal definitivt tilbake til dette paradiset Du kan stå opp om morgenen og hoppe rett ut i vannet gjennom vinduet. Anbefales kanskje ikke å hoppe igjennom vinduet.. Absolutt verdt penga

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, thedjhrlm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

To tjuagutter som trives best innaskjærs på grunn av "for høye bølger", finner stort sett småsei og kaster disse til "havørna som helt sikkert kommer", som resulterer i at middagen må skaffes på Joker Nord i form av frossen Findus denne dagen.

Romtips: Anbefaler at interesserte fiskere skaffer egen båt, eller forsøker fra land for bedre fiskelykke....
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 883ferdinands
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Nydelig sted - flott stor leilighet med alle fasiliteter inklusiv uteplass og utsikt. Fikk supre turtips til turer i området. Fantastisk mat på restauranten - klippfisken anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 931ellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Når du bestiller en design suite på Solsiden Brygge forventer vi mer enn vi fikk. Tre døgn for 7000 kroner (!) og utsikten var rett inn i naboens grå husvegg. Det er andre og langt finere steder å velge når du først er i vakre Lofoten.God service og ok mat trekker opp, kaldt vann første kvelden og et toalett som rant kontinuerlig trekker ned. Av og til kan Lofoten prise seg ut, det gjør de på Solsiden brygge. Legg om kursen

Romtips: Ballstad er en nydelig sted og et godt utgangspunkt for vakre turer i både fjell og fjord.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 397margarethl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, idyllisk og pittoreske omgivelser. God plass i rorbuleiligheter. God service, hyggelig personale, fleksible ved meget sen innsjekk. Kort vei til butikk, godt tilbud av opplevelser på stedet. Godt renhold, enkel parkering på stedet.

Romtips: Matvarebutikk 500 meter unna. Mulighet for å lage egen mat på stedet.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, NorKe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser