Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 263
Vis tilbud
eDreamsUSD 263
TripadvisorUSD 263
Priceline
Agoda.com
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (276)
Filtrer anmeldelser
276 resultater
Vurdering fra reisende
262
11
1
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
262
11
1
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 276 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk plass. Vi bodde i en sjarmerende rorbu med utsikt over hav, fjell og fiskebåter. Moderne interiør med høy standard og god komfort. God service og svært behjelpelige ansatte. Fine fjellturer, matbutikk og restaurant i umiddelbar nærhet. Hit vil vi gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tonje A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Tonje

Tusen takk for særdeles hyggelig besøk denne spesielle sommeren for deres Lofot-ferie - ALLTID velkommen tilbake!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hattvika Lodge ligger på Ballstad, midt i Lofoten. Hvis fu har bil er det mulig å ha dette som utgangspunkt for utflukter overalt i Lofoten.
Rorbuene var ren og ordentlig og hadde gode fasiliteter. Veldig trivelig og serviceinnstillt vertskap.
Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gro989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Gro

Tusen takk for deres varme tilbakemelding for våre fasiliteter og personell under deres besøk i Lofoten denne sommeren.

Alltid velkommen tilbake til nye Lofot-Eventyr!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et kjempefint opphold på fem døgn. Rent og trivelig i en blanding av gammel autentisk rorbustil og ny design. Stille og fredelig. Gangavstand til nærbutikk og kafé. Nydelige omgivelser. Vi ble tatt godt imot og manglet ingenting! Vi prøvde nærliggende fiskevann (fine forhold for fluefiske) og en fantastisk ny turløype! Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 764_sek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at dere valgte Hattvika Lodge som base for deres Lofotferie denne sommeren!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi anbefaler Hattvika Lodge på det varmeste! Nydelig sted, superfine rorbuer med alle fasiliteter og ypperlig standard, fantastisk service og beliggenhet midt i Lofoten med kort kjøreavstand til det meste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lremseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hattvika, Daglig leder på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Kjære gjest
Tusen takk for deres opphold his oss og varme tilbakemeldinger - det gleder oss å høre at dere fikk et fint opphold!
Håper å se dere tilbake i Hattvika for å utforske mer natur og nyte fasilitetene

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde 2 herlige dager på Hattvika lodge. Nydelig sted, nydelig vær, nydelig utsikt og et meget hyggelig vertskap!
Sov veldig godt i deilige senger! Satte også veldig pris på at det var så rolig på stedet.
Sjeldent godt utstyrt kjøkken!
Alt var delikat og skinnende rent!
I det hele tatt et sted vi gjerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Grete Friele L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hattvika, Daglig leder på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Kjære Grete
Tusen takk for deres opphold his oss og varme tilbakemeldinger - det gleder oss å høre at dere fikk et fint opphold!
Håper å se dere tilbake i Hattvika for å utforske mer natur og nyte fasilitetene

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser