Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (265)
Filtrer anmeldelser
266 resultater
Vurdering fra reisende
253
11
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
253
11
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 266 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Kan anbefale dette stedet på det varmeste. Bodde i rorbu med topp utsikt og gode senger. Kort vei til alt du trenger. Vertsskapet (Kristian) er veldig hyggelig og yter super service gjennom hele oppholde. Kan anbefales dette stedet på det sterkeste..

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, runarbakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Runar
Tusen takk for at dere stoppet på Ballstad og valgte Hattvika Lodge som deres basecamp for deres Lofotferie. Vi synes det er stor stas at gjester opplever Hattvika Lodge som en opplevelse hva gjelder fasiliteter og service - tusen takk for at dere valgte Hattvika Lodge og alltid velkommen tilbake!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var blant de første til å prøve de nye hillside hos hattvika. Fantastisk interiør, flott utsikt og ekstremt hyggelig personale! Rollan som sto for frokosten gjorde frokosten til en opplevelse i seg selv. Maken til genuint hyggelig type!!

Hyttene har en veldig god beliggenhet ift. Opplevelser. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lars Daniel K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære gjest

Takk for at dere stoppet i Hattvika på deres Lofotferie. Gleder oss at personalet innfridde forventningene sammen med øvrige fasiliteter hos oss. Alltid velkommen tilbake for nye Lofot eventyr!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Et nydelig og rolig sted i vakre omgivelser. Hyttene har høy standard og fantastisk utsikt. Veldig hyggelig og behjelpelig vertskap. Hattvika Lodge dannet perfekte rammer for reisen vår i Lofoten. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, denlillesken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at dere stoppet i Hattvika under deres Lofotferie denne sommeren. Det gleder oss at fasiliteter og personell innfridde deres forventninger under oppholdet hos Hattvika Lodge - ALLTID velkommen tilbake!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Vi traff blink denne gangen! Hattvika er ei fredelig og trivelig vik i Ballstad og dermed strategisk plassert enten man vil videre utover i Lofoten eller besøke områder mer sentralt. Vertskapet er meget vennlige, kunnskapsrike og hjelpsomme. Leilighetene er smakfullt og praktisk innredet, med nydelig utsikt ut i sundet. Vi opplevde renhold og vedlikehold som meget godt, og det er tydelig at vertskapet er miljøbevisste. Lofoten har så mye å by på at noen få dager ikke er nok, og neste gang vi utforsker øygruppa, vil vi nok helst tilbake til Hattvika. Dermed kan vi selvsagt anbefale Hattvika Lodge på det aller varmeste også til alle andre.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ferieiegenlandsdel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære gjest

Tusen takk for at dere stoppet i Hattvika på deres rundtur i Lofoten denne sommeren. Vi setter stor pris på at dere opplevde fore fasiliteter og personell som gjestfrie og kunnskapsrike for at dere fikk akkurat de opplevelsene dere ønsket denne spesielle sommeren i Lofoten.

Alltid velkommen tilbake til Ballstad og Hattvika Lodge!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

3 herlige netter og dager på Hattvika Lodge. Nydelig beliggenhet, rett på brygga, fantastisk flott badstu på brygga med mulighet for bad fra brygga. Leiligheten hadde store vindu, sjarmerende gamle vegger men helt nytt og stilig interiør ellers , både på kjøkkenet , stua i 2 etg og soverommene. Hyggelig eier som tok oss imot når vi kom og var lett å få tak i når vi trengte det. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, C6744NEelisabethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Elisabeth

Tusen takk for besøket og deres varme tilbakemelding etter deres opphold hos oss.

Alltid velkommen tilbake!

Mvh
Kristian Bøe
Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser