Anders E
Dato for oppholdet: august 2020
Kristian Bøe, EierHattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. sep. 2020
Kjære gjest!

Tusen takk for besøket og deres varme tilbakemelding for våre fasiliteter og lokasjon. Alltid velkommen tilbake!

Photo: Jeffrey Anderson
    0.9 km fra Hattvika Lodge
    1.3 km fra Hattvika Lodge
    0.6 km fra Hattvika Lodge
    0.8 km fra Hattvika Lodge
    Ingen gebyrer, bare gode tilbud
      8.7 km fra Hattvika Lodge
      Se flere hoteller i Ballstad
      Anmeldt 3. august 2020

Vi hadde to netter i nye "hillside cabin" Hytte med følelse av hotell. Høy kvalitet i alle ledd. Vi følte oss svært velkomne og hadde to gode døgn på dette flotte stedet. Vil absolutt anbefale Hattvika Lodge. Takk for oss!

Takk, Bent_Inge
      Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Kjære Bent Inge

Tusen takk for oppholdet hos oss på Ballstad og deres varme tilbakemeldinger for våre fasiliteter. Alltid velkommen tilbake!

Anmeldt 31. juli 2020

Love this place! Gjennomgående høy standard, service, mat lokajon og fasiliteter. Vi elsker de moderne hyttene hillside med nydelig utsikt og høy standard! We will be back next summer for fjellrangling, kos og hygge!

Takk, 318cecilied
      Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære gjest

Tusen takk for besøket - ALLTID velkommen tilbake!

Anmeldt 28. juli 2020

Vi hadde en fantastisk opplevelse i Ballstad. Beligenheten er glimrende. Herlig badstu på brygga og muligheter for "tran-tasting" Svært hyggelig vertskap, topp kvalitet på rorbua. Svært godt renhold, høy kvalitet på møbler, godt utrustet kjøkken og gode senger. Gode råd om turer og spisesteder fra vertskapet! Anbefales!!!

Takk, bredeb2013

Kjære gjest

Tusen takk for hyggelig besøk i Lofoten denne sommeren. Vi setter stor pris på at dere opplevde kvalitet og fasiliteter som tilfredsstillende under deres opphold - ALLTID velkommen tilbake til Ballstad og Hattvika Lodge!

Anmeldt 18. juli 2020

Kan anbefale dette stedet på det varmeste. Bodde i rorbu med topp utsikt og gode senger. Kort vei til alt du trenger. Vertsskapet (Kristian) er veldig hyggelig og yter super service gjennom hele oppholde. Kan anbefales dette stedet på det sterkeste..

1  Takk, runbakke
      Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Runar
      Tusen takk for at dere stoppet på Ballstad og valgte Hattvika Lodge som deres basecamp for deres Lofotferie. Vi synes det er stor stas at gjester opplever Hattvika Lodge som en opplevelse hva gjelder fasiliteter og service - tusen takk for at dere valgte Hattvika Lodge og alltid velkommen tilbake!

Anmeldt 17. juli 2020

Vi var blant de første til å prøve de nye hillside hos hattvika. Fantastisk interiør, flott utsikt og ekstremt hyggelig personale! Rollan som sto for frokosten gjorde frokosten til en opplevelse i seg selv. Maken til genuint hyggelig type!!

Hyttene har en veldig god beliggenhet ift. Opplevelser. Anbefales! 🤗

Takk, Lars Daniel K

Kjære gjest

Takk for at dere stoppet i Hattvika på deres Lofotferie. Gleder oss at personalet innfridde forventningene sammen med øvrige fasiliteter hos oss. Alltid velkommen tilbake for nye Lofot eventyr!