Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. sep. 2020
Kjære Linn
Tusen takk for besøket på Ballstad. Vi setter stor pris på din varme tilbakemelding for våre fasiliteter, lokasjon og vertskap. Alltid velkommen tilbake!
Mvh Kristian Bøe Manager
Helt fantastisk! Topp moderne rorbuer innredet med alt man måtte trenge til oppholdet i Lofoten! Beliggenheten er svært sentral så du kommer deg lett fram til det meste! Anbefaler også sterkt sauna på bryggen!
Drar gjerne tilbake! :)
Spør Anders E om Hattvika Lodge
Takk, Anders E
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020
Kjære gjest!
Tusen takk for besøket og deres varme tilbakemelding for våre fasiliteter og lokasjon. Alltid velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi hadde to netter i nye "hillside cabin" Hytte med følelse av hotell. Høy kvalitet i alle ledd. Vi følte oss svært velkomne og hadde to gode døgn på dette flotte stedet. Vil absolutt anbefale Hattvika Lodge. Takk for oss!
Verdi
Spør Bent_Inge om Hattvika Lodge
Takk, Bent_Inge
Kjære Bent Inge
Tusen takk for oppholdet hos oss på Ballstad og deres varme tilbakemeldinger for våre fasiliteter. Alltid velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Love this place! Gjennomgående høy standard, service, mat lokajon og fasiliteter. Vi elsker de moderne hyttene hillside med nydelig utsikt og høy standard! We will be back next summer for fjellrangling, kos og hygge!
Spør 318cecilied om Hattvika Lodge
Takk, 318cecilied
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020
Kjære gjest
Tusen takk for besøket - ALLTID velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi hadde en fantastisk opplevelse i Ballstad. Beligenheten er glimrende. Herlig badstu på brygga og muligheter for "tran-tasting" Svært hyggelig vertskap, topp kvalitet på rorbua. Svært godt renhold, høy kvalitet på møbler, godt utrustet kjøkken og gode senger. Gode råd om turer og spisesteder fra vertskapet! Anbefales!!!
Sovekvalitet
Rom
Spør bredeb2013 om Hattvika Lodge
Takk, bredeb2013
Kjære gjest
Tusen takk for hyggelig besøk i Lofoten denne sommeren. Vi setter stor pris på at dere opplevde kvalitet og fasiliteter som tilfredsstillende under deres opphold - ALLTID velkommen tilbake til Ballstad og Hattvika Lodge!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Kan anbefale dette stedet på det varmeste. Bodde i rorbu med topp utsikt og gode senger. Kort vei til alt du trenger. Vertsskapet (Kristian) er veldig hyggelig og yter super service gjennom hele oppholde. Kan anbefales dette stedet på det sterkeste..
Sted
Sovekvalitet
Spør runbakke om Hattvika Lodge
1 Takk, runbakke
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Kjære Runar Tusen takk for at dere stoppet på Ballstad og valgte Hattvika Lodge som deres basecamp for deres Lofotferie. Vi synes det er stor stas at gjester opplever Hattvika Lodge som en opplevelse hva gjelder fasiliteter og service - tusen takk for at dere valgte Hattvika Lodge og alltid velkommen tilbake!