Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 216
eDreamsUSD 216
Agoda.comUSD 255
StayForLong
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Vi var 2 par og hadde 2 dager på dette fantastiske stedet. Supert vertskap tok imot oss, laget nydelig frokost og sørget for et flott opphold. Hytta vi hadde leid lå nede på stranda og med jacuzzi fant vi ro i sjela etter at vi hadde vært på tur hele dagen. Kan absolutt anbefale dette flotte stedet, takk for oss!

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, benteth71
Kristian Bøe, Owner på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2020

Kjære Bente

Tusen takk for besøket og opplevelsen av å ha dere som gjester hos oss. Vi hygget oss stort med å observere deres brede smil og interesse for Lofotens autentiske atmosfære og natur. Alltid velkommen tilbake!

Daglig leder, HattvikaLodge

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi spontanbestilte to netter på Hartvika Lodge Hillside mens vi var å spiste i nærheten. Angret ikke et sekund. For en opplevelse. Nydelige, helt nye tomannshytter med en fantastisk beliggenhet. Hyggelig og hjelpsom betjening. Vi kommer gjerne tilbake. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Linn L
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Kjære Linn

Tusen takk for besøket på Ballstad. Vi setter stor pris på din varme tilbakemelding for våre fasiliteter, lokasjon og vertskap. Alltid velkommen tilbake!

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk! Topp moderne rorbuer innredet med alt man måtte trenge til oppholdet i Lofoten! Beliggenheten er svært sentral så du kommer deg lett fram til det meste! Anbefaler også sterkt sauna på bryggen!

Drar gjerne tilbake! :)

Takk, Anders E

Kjære gjest!

Tusen takk for besøket og deres varme tilbakemelding for våre fasiliteter og lokasjon. Alltid velkommen tilbake!

Anmeldt 3. august 2020

Vi hadde to netter i nye "hillside cabin" Hytte med følelse av hotell. Høy kvalitet i alle ledd. Vi følte oss svært velkomne og hadde to gode døgn på dette flotte stedet. Vil absolutt anbefale Hattvika Lodge. Takk for oss!

Takk, Bent_Inge

Kjære Bent Inge

Tusen takk for oppholdet hos oss på Ballstad og deres varme tilbakemeldinger for våre fasiliteter. Alltid velkommen tilbake!

Anmeldt 31. juli 2020

Love this place! Gjennomgående høy standard, service, mat lokajon og fasiliteter. Vi elsker de moderne hyttene hillside med nydelig utsikt og høy standard! We will be back next summer for fjellrangling, kos og hygge!

Takk, 318cecilied
Kristian Bøe, Eier på Hattvika Lodge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Kjære gjest

Tusen takk for besøket - ALLTID velkommen tilbake!