Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 209
eDreams
USD 209
Agoda.comUSD 209
StayForLong
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk flott sted! Lekre «rorbuer» i funkisstil. Topp kvalitet, rent og pent (og nytt),gode senger, supert bad. God frokost, et vertsskap som gjør det lille ekstra for at man skal ha et 100% vellykket opphold. Vi bodde her 4 netter, angrer ikke på at vi ble såpass lenge.
Anbefaler restaurant Heim som ligger 10 min gange unna.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Maps64233901389
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi har kost oss i fantastiske omgivelser på Hattvika Lodge og Ballstad i over en uke. Vi har bodd i en førsteklasses og veldig praktisk rorbu på anlegget. Ballstad blir en "avstikker" fra hovedvei nettet i Lofoten, dermed fremstår ikke stedet så "over-turistifisert" som en god del andre plasser i Lofoten. En del turister her, ja absolutt, men ikke overfylt og påtrengende, selv midt i høysesongen. Rorbuanlegget fremstår som et anlegg med høy klasse, og beliggenheten midt i Lofoten er en perfekt base for aktiviteter både vestover og østover i Lofoten. PS glem heller ikke alle muligheter rett utenfor døren, dykking, flotte fjellturer, kajakkpadling, fiske, restauranter, m.m.

Romtips: Ikke vent for lenge med å bestille din yndlings-rorbu
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, karlj_rgens2016
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Flotte nye hytter med store vinduer så en får god utsikt. Ekstra pluss for veldig trivelig vertskap, nydelig frokost i sjarmerende lokale. Flotte turterreng i nærheten. Blir bra når restauranten åpner. Vi kommer gjerne igjen og anbefaler dette stedet på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Hilde M
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig fin plass og nydelige omgivelser. Ble ønsket velkommen av eier som virkelig fikk oss til føle oss hjemme. Dette er en plass som jeg virkelig vil anbefale. Her er masse tur muligheter i både toppturer, fiske, rib turer og det er ikke langt vekke fra fine strender

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, nora_176
Anmeldt 10. juli 2021

Flott sted med utrolig hyggelige ansatte som alltid møtte oss med et smil og god service. Vi fikk gode tips om lokale turer og god informasjon om lokalmiljøet.

Vi bodde i en av de nybygde «hillside cabins» for to netter, og det var en herlig, moderne oase midt i naturen. Gjennomført og delikat design og interiør.

Vakkert sted, flotte omgivelser og herlig vertskap. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, tiramenna123