Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 250
FindHotelUSD 250
eDreamsUSD 239
Agoda.comUSD 250
EtripUSD 250
ZenHotels.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (300)
Filtrer anmeldelser
300 resultater
Vurdering fra reisende
283
11
2
0
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
283
11
2
0
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 300 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Skuffende utsikt. Vi booket oss inn her i god tro om at utsikten skulle være slik som det er reklamert for. Desverre var det langt i fra sannheten. I tillegg har de begynt med et byggeprosjekt formann rorbuene slik at det var endel byggestøy.
Ellers var rorbuebe veldig flotte å bo i. God standard og gode senger.
Frokosten var veldig koselig.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TGA123123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Et fantastisk sted i sjøkanten. Verten tar deg imot på en særdeles hyggelig måte og du føler deg velkommen fra du parkerer bilen. Lader for elbil var en hyggelig overraskelse.
Flotte restauranter i nærheten( gåavstand) og hattvika er straks ferdig med å bygge sin egen restaurant på brygge som jeg tror blir magisk.
Masse å oppleve her. Vi gikk toppturer, leide egen bår og fisket og spille en magisk golfbane ( Lofoten links) som alle golfere burde spille en gang i livet.
Utleie av e-board, kajakk, syklet m.m er det også.

Rett og slett et magisk sted.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, martinfoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk flott sted! Lekre «rorbuer» i funkisstil. Topp kvalitet, rent og pent (og nytt),gode senger, supert bad. God frokost, et vertsskap som gjør det lille ekstra for at man skal ha et 100% vellykket opphold. Vi bodde her 4 netter, angrer ikke på at vi ble såpass lenge.
Anbefaler restaurant Heim som ligger 10 min gange unna.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Maps64233901389
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi har kost oss i fantastiske omgivelser på Hattvika Lodge og Ballstad i over en uke. Vi har bodd i en førsteklasses og veldig praktisk rorbu på anlegget. Ballstad blir en "avstikker" fra hovedvei nettet i Lofoten, dermed fremstår ikke stedet så "over-turistifisert" som en god del andre plasser i Lofoten. En del turister her, ja absolutt, men ikke overfylt og påtrengende, selv midt i høysesongen. Rorbuanlegget fremstår som et anlegg med høy klasse, og beliggenheten midt i Lofoten er en perfekt base for aktiviteter både vestover og østover i Lofoten. PS glem heller ikke alle muligheter rett utenfor døren, dykking, flotte fjellturer, kajakkpadling, fiske, restauranter, m.m.

Romtips: Ikke vent for lenge med å bestille din yndlings-rorbu
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, karlj_rgens2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Flotte nye hytter med store vinduer så en får god utsikt. Ekstra pluss for veldig trivelig vertskap, nydelig frokost i sjarmerende lokale. Flotte turterreng i nærheten. Blir bra når restauranten åpner. Vi kommer gjerne igjen og anbefaler dette stedet på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser