Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fascinerende

Her går Dalslands kanal, med flere sluser og en akvedukt som båtene må igjennom. Fascinerende å stå... les mer

Anmeldt 28. juli 2022
Terje J
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
A boat trip on Dalslands kanal and Håverud Sluss

jeg og en kamerat tok oss en tur på Dalslands kanal Mad start fra Bengtsfors og ned til Håverud... les mer

Anmeldt 8. august 2018
Gunnar H
,
Säffle, Sverige
Les alle 78 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (78)
Filtrer anmeldelser
78 resultater
Vurdering fra reisende
37
30
9
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
30
9
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 78 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2018

jeg og en kamerat tok oss en tur på Dalslands kanal Mad start fra Bengtsfors og ned til Håverud. Det var en flott tur og Slusene i Håverud med akvadukten er jo bare fantastisk.
Selve Håverud med de gamle industrilokalene er jo også et syn. Med som sakt, Slusene med akvadukten tar prisen.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Kom frem her på en Torsdag i veldig regnvær, så vi fikk ikke sett så mye da. Tok turen til slusene ved Håverud og her var det veldig fint. Rent, ryddig, små butikker,kafeer, gavebutikker og selvfølgelig kanalen. Bare det å gå og se på den kunsten/ arbeidet det har vært med å gjennomføre dette er helt i særklasse. Været var litt av og på men dagen ble bra likevel, tok turen med kanalbåten opp og toget tilbake. Det er en tur alle som kan burde ta

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Siden vi har en ferieleilighet i umiddelbar nærhet av slusene i Håverud, benytter vi anledningen til å se på båttrafikken i feriemånedene. For at par år siden reiste vi med egen båt gjennom alle slusene i Håverud samt noen flere lenger opp i kanalen. En fin opplevelse. Slow travel!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 679janp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2016 via mobile enheter

Nydelig tur opp de fire slusene. Båten er av enkel, men sjarmerende stand. Personale i godt humør. Vi fikk servert reker, baguetter og øl, det smakte godt.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, linda_gi600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2016

Fasinerende å se hvordan de har løst kryssingen av jernbane, kanal og vei. Ikke mange steder en kan oppleve dette. Kanalmuseum og forskjellige butikker nedenfor slusene. her er det også en dreiebru.Et mekka for oss teknisk intresserte.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Morty56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser