Jon-Kristian
Anmeldelse av Skabu Fjellhotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Наш милый домик и машина-друг на неделю)))
3.8 km fra Skabu Fjellhotel
23.2 km fra Skabu Fjellhotel
0.0 km fra Skabu Fjellhotel
Se flere hoteller i Skabu
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var innom Skåbu fjellhotell som gjest for å kun spise middag på restauranten.

Meget hyggelig personell som anbefalte mat og drikke på en hyggelig og god måte. Maten som ble servert er «oppe å nikker» på andre gode restauranter i blant annet Oslo og best av alt, ingrediensene er kortreist og mye vilt!

Dette er en skjult perle i fjellheimen.
Overnatter man i området eller skal forbi og ønsker et godt måltid, er det stor sannsynlighet at dette er den beste maten du finner innenfor 2-3 timers bilkjøring.

Ring og bestill bord i forveien, ofte fullbooket.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Joachim G
Anmeldt 21. juli 2020

To fantastiske dager på Skåbu fjellhotell! Den beste maten jeg har smakt noen gang! Her kan du trygt velge kokkens treretters og få din beste matopplevelse! Fine turer i kort avstand fra hotellet er prikken over i-en:)

Takk, 842hege
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

En topp opplevelse i Skåbu, må oppleves! Meget hyggelig vertskap, flott rom og god atmosfære. Middagen var en spesielt bra opplevelse med gode vinanbefalinger som passet til maten.
Frokosten var veldig bra, med lokale innslag som sik, ost og spekepølse.

Vi kommer tilbake:-)

2  Takk, Henning1967
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Et meget hyggelig sted med svært imøtekommende vertskap!

Vi overnattet en natt og spiste en fantastisk 3 retters middag som var aldeles nydelig. Fantastisk flott at det er noen som står på og utvikler slike unike opplevelser i utkantNorge og med bruk av lokal og kortreist mat. Anbefales!

Takk for oss! Hit kommer vi gjerne tilbake.

Takk, hansbrox
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Vakkert hotell, nydelig utsikt, veldig hyggelig vertskap, gourmet-mat med utsøkt vinmeny. Bildet er av en meget god Calvados man kan få som avslutning på måltidet. Skåbu fjellhotell anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, Dag Olav S