JonasB
Anmeldelse av Skabu Fjellhotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Наш милый домик и машина-друг на неделю)))
3.8 km fra Skabu Fjellhotel
0.0 km fra Skabu Fjellhotel
Se flere hoteller i Skabu
2025 av 49 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde hørt mye positivt om Skåbu Fjellhotel, men vår egen opplevelse overgikk disse beskrivelser og forventninger! Herlig og uformell atmosfære, og et vertskap som til de grader er tilstede for sine gjester! Når man i tillegg finner et kjøkken som matcher/overgår det meste ellers i landet så er oppholdet fullkomment!!
Vi kommer tilbake!!

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, MorthenJ
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opphold hos Jannicke og Henrik. Flott velkomst og gjestfrihet fra første stund. Nydelig og delikat meny, bestilte pakke med 2 og 3 retters - deilige lokalretter og gode vinanbefalinger. Om man liker friluftsliv anbefales turen til Sikidalshø.

Takk, Håkon H
Anmeldt 14. august 2020

For en opplevelse! Vi syklet Mjølkevegen med vendestopp på Skåbu Fjellhotell. Litt skeptiske da vi ankom det «gamle Samvirkelaget». Straks du er innenfor er det WOW-effekt. Henrik og Janniche møter deg med store smil. Lokalene er nydelig pusset opp. Rommene er lyse, moderne, passe store og med svært gode senger. Vi hadde bestilt tre-retters middag som både smakte utrolig godt og som var nydelig anrettet. Ingen tvil om at kokkens erfaring fra restauranter med stjerner satte sitt preg på måltidet. Det meste av maten, både til middagen og frokosten dagen etter, var produsert lokalt. Og til sist – prisen for hele oppholdet var det ingenting å si på.

Takk, Jan M
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Ikke la deg lure av førsteinntrykket - så snart du kommer innenfor, blir du møtt av et veldig trivelig vertskap. Og maten er i særklasse. 4 retters middag, laget av en dyktig kokk, med sans for både smak og utseende. I tillegg må nevnes frokosten med bare lokale råvarer. Smittevernreglene var godt ivaretatt. Frister til gjentagelse

1  Takk, q10
Anmeldt 6. august 2020

Dette er et sted som har forstått hva service og ivaretakelse innebærer. God lokal mat og drikke. Lun og varm atmosfære inne, både i peisestua og spisesalen. Maten smakte ypperlig og vi kommer garantert tilbake.

Takk, Guide421378