Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 35 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021

Her får du det beste Norge har å by på. Utrolig hyggelig eiere og betjening. Gormetmiddag to die for! Gode senger i behagelige rom. Vi fikk hjelp til planlegging av aktiviteter på forhånd. Anbefales!!?

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 622mariellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Familie middag med to voksne barn , svigersønn og tro barnebarn i en helt nydelig atmosfære i vakre Skåbu.
Alle retter basert på lokale råvarer tilberedt fra grunnen på hotellets kjøkken. Fire retters for oss voksne med utsøkte viner til. Nydelig juice til den som ville ha alkoholfritt. Både mat og drikke var på et usedvanlig høyt nivå. Virkelig en matopplevelse!
Til og med elgburgeren til barna var på et høyt nivå. Ble nesten konkurranse om å få spise det barna ikke klarte.
Pris helt akseptabel for matopplevelse på dette nivået.
Tusen takk for en så herlig matopplevelse i nærmiljøet

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Dag Helge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Vi har bodd 10 dager på dette helt unike fjellhotellet, som ligger I nordeuropas høyestliggende bygd, ved inngangen til mektige Jotunheimen. Vi har nydt godt av vertskapets og de ansattes fantastiske service og imøtekommenhet.
I tillegg til fantastiske rom, og arealer, må vi også nevne den fantastiske maten som chef Lukasz og hans stab serverer. Alt kortreist og bygget på lokale tradisjoner. Råvarene blir av lokale folk som driver med dyr og jakt og fiske.
Vi har bl.a også fått oppleve saueslepp, det tradisjonelle hestesleppet ved Prinsehytta i Sikkilsdalen og hingsteslepp på Storhørlisetet.
Og alt lagt til rette av de driftige hotell-driverne Jannicke Haug Doksæter og Henrik Sverdrup Beston.
Med flott vær i tillegg, har vi hatt tidenes fjellferie.
Vi anbefaler Skåbu Fjellhotell på det sterkeste

Romtips: Parkering Bensinstasjon over veien Handicapinngang Flotte uteterrasser med utsikt over dal og fjell
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jan G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2021 via mobile enheter

Besøkte hotellet i anledning en familiebursdag hvor vi spiste i restauranten. Lokale råvarer satt sammen i skjønn forening både smaksmessig og en fryd for øyet. Veldig hyggelig betjening og god service. En perle i Skåbu.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, EspenQvist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2020 via mobile enheter

Jannicke og Henrik er Norges søteste fjellhotell-drivere som gjør det lille ekstra for å gi alle sine gjester et fantastisk opphold. Lyx og fjellkos på en og samme helg ✨ Rom, mat og atmosfære er 10/10

Dato for oppholdet: oktober 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, carlaD8835JY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser