Anette Josdal V
Anmeldelse av Kiani Beach Resort
5,0 av 5 boblerAnmeldt 6. juli 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Seacrete Hotels Seacrete, General ManagerKiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. juli 2023
Hello and thank you for taking the time to review us. We are so pleased to read that you were happy with your stay in our hotel. We look forward to welcoming you back to Kiani Beach Resort and wish you well on your future travels!
0.7 km fra Kiani Beach Resort
3.5 km fra Kiani Beach Resort
SK Place Anemos villa infinity pool: Pure Perfection!
bedroom
1.3 km fra Kiani Beach Resort
7.5 km fra Kiani Beach Resort
4.6 km fra Kiani Beach Resort
Se flere hoteller i Kalami
2 581
2 581
Anmeldt 8. oktober 2022

Vi har hatt et fint oppholdt med god mat, drikke og bra underholdning for barna med div show som barne disko, klovneshow og trylleshow.

Hyggelig personale og god service.

Takk for et fint opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Espen A
Seacrete Hotels Seacrete, General Manager på Kiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2022

Hello and thank you for taking the time to review us. We are so pleased to read that you were happy with your stay in our hotel. We look forward to welcoming you back to Kiani Beach Resort again and wish you well on your future travels!

Anmeldt 27. september 2021 via mobile enheter

Dette er første gang jeg opplever at tripadvisor sin score og anmeldelser ikke samsvarer med min opplevelse av stedet. At dette er et 5-stjerners hotell har jeg og reisefølget ingen forståelse for,dette stedet bør ikke rangers som det,det er svært misvisende! Vi prøvde å gjøre det beste ut av oppholdet her men møtte på flere skuffelser. Et lite imøtekommende personale på hotellet,noen få som var vennlige og kan trekke frem Veronica i kids club som alltid var hyggelig og gjorde et godt inntrykk hos datteren min. Mange fine aktiviter for barn men disco fra 20.30 er altfor sent! Lite utvalg og svært lite varierende mat til måltidene. Det er også lite utavalg av snacks/mellommåltider mellom frokost, lunsj og middag. Dette er noe vi savnet og er vant med fra andre all-invlusive opphold.
Dersom man viste noe misnøye overfor noe ble ikke det tatt på alvor på hotellet.
Det som kan trekkes som positivt er en fin strand,gode solsenger og gode drikkevarer(dersom man har vip all inclusive).

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, sajrat2015
Seacrete Hotels Seacrete , General Manager på Kiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2021

Hello and thank you for taking the time to review us ! We are very sorry to read that you did not enjoy all of our services. We wished upon your stay you would have voiced some of your concerns so that we could have improved your stay. We look forward to welcoming you back to Kiani Beach Resort again perhaps on a future trip and wish you well on your future travels!

Anmeldt 21. juli 2019

Rom 7202 lukter det kloakk.
Når man dusjer der, så fylles hele badet med vann. Dette ble meldt i fra om til resepsjon, men de noterte det bare.
Renholdet var også dårlig.
Maten var kansje 3stjerner. Lite smak, og altfor godt stekt.
Aktiviteter på kvelden var ikke noe høydepunkt.

Positive var at det er trygt for barn, nært til stranden. Fin lekeplass.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, Cecilie I
KianiBeachResort, General Manager på Kiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2019

Dear Guest

Thank-you for your review of all your comments which we have taken into consideration. We are sorry to read that you were not happy with your room and we are looking into your case in order to improve anything you felt was not appropriate or up to your standards. Thank-you for taking the time to review us and we sincerely hope to see you again soon. We wish you very well on your travels!

Anmeldt 13. juli 2019

Fint hotell,veldig bra personale og bemøtelse. Stenete strand.Maten var 3 stjerners desverre. Og tidspunktene for måltidene litt vanskelige å følge med barn: frokost kl.08, våre barn våkner 06.30, resulterer i sultne barn,så vi fikk hamstre frukt dagen før for å ha en hyggelig morgen.Fine trenings saler.

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, Katnies84
KianiBeachResort, General Manager på Kiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2019

Dear Guest

Thank-you for your review of all your comments which we have taken into consideration. We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels!

Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Her har vi kosa oss masse. God mat. God drikke. Og reint og fint overalt. Folkene på hotellet og i barene var veldig koselige og imøtekommende. Det var de faktisk overalt.
Ikke mye negativt å fortelle om noe på denne turen.
De i baren heter Maria, Elena, Christina og Thanasis. Og de ville gjerne ha navnene sine med her. Greie folk. Så vi takker for ett veldig hyggeligt opphold og håper å komme igjen en annen gang👍☀️☀️☀️🇳🇴 Takk for oss.

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, Mrvain77
KianiBeachResort, General Manager på Kiani Beach Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2019

Dear Guest

Thank-you for your review of all your positive comments. We sincerely hope to see you again soon and wish you very well on your travels!