Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi”
Anmeldelse av Sushi Namnam

Sushi Namnam
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Godvik
Kjøkken: Sushi
Beskrivelse: Sushi NamNam har fokus på kvalitet, der kombinasjonen av førsteklasses råvarer, erfarne kokker, tilberedning og service skaper en unik smaksopplevelse fra det japanske kjøkken.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sushi NamNam har fokus på kvalitet, der kombinasjonen av førsteklasses råvarer, erfarne kokker, tilberedning og service skaper en unik smaksopplevelse fra det japanske kjøkken.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Anbefaler take away sushi herfra. Vi kjøper ofte sushi fra denne restauranten og de leverer alltid god mat. Hyggelig betjening er det også

Dato for besøk: november 2018
Takk, brittbb2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 32 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk god sushi!
Ekstra flott at de nå også har åpnet på Danmarksplass i Bergen.
Veldig vennlig og god service da bestillingen kom til Drotningsvik i stedet for Danmarksplass.
De satte igang med tilberedningen med en gang da de såg dette var feil.
Har bestilt sushi mange ganger og like fornøyd hver gang!

Dato for besøk: september 2018
Takk, 390helenen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Denne sushien kan måle seg med den man får i Japan. Fantastisk! Anbefaler virkelig. Det er et takeaway sted men koselig å sitte der.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Amila S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2018

Har vært her og spist et par ganger. vanlig vis går det i kokken anbefaler.ellers sashimi og vanlig sushi av mange typer. Du blir ikke skuffet uansett va du velger. uansett sjø rett du velger her vil du bli veldig fornøyd. skal innom neste gang jeg kommer til Bergen og nyte enda et herlig måltid her!

Dato for besøk: september 2017
Takk, Alexander H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2017 via mobile enheter

Overraskende god sushi. Hadde ikke forventet dette! Veldig gode råvarer og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: september 2017
Takk, FredrikNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Sushi Namnam? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.