Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    kr 750
      kr 863
    15.7 km fra Guriset Høyfjellshotell
    Gratis Wi-Fi
    Back side, where the entrance is
    kr 1 268
      15.5 km fra Guriset Høyfjellshotell
      Svømmebasseng
      Restaurant
      Bli belønnet med One Key
        kr 3 004
      16.5 km fra Guriset Høyfjellshotell
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      33.1 km fra Guriset Høyfjellshotell
      Bli belønnet med One Key
      • eDreams
      21.7 km fra Guriset Høyfjellshotell
      Se flere hoteller i Golsfjellet
      Anmeldt 8. mars 2020

Weekend tur for skitur og kos. Flotte skiløyper rett utenfor døren. God frokost. Vi var heldig med været så da ble det grilling på terassen i sola til lunsj. 3 retters nydelig middag på kvelden. Veldig hyggelig atmosfære. Vertsskapet gjorde at vi følte oss virkelig velkommen. Hjemmekoselig sted med flott beliggenhet. Vi kommer tilbake.

Reidunn og Torstein

Dato for oppholdet: mars 2020
        • Rom
      Takk, torsteins31
      Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Vi måtte overnatte i forbindelse med henting av hund. Ble mottatt av en rolig vennlig pikkolo-hund som fulgte oss inn. Der ble vi møtt av et vennlig personale. Hundene ble ivaretatt og vi følte oss veldig velkommen! Ble servert en deilig frokost søndag morgen.

Dato for oppholdet: november 2019
      Takk, malinamunds1
      Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Vi var ca 20 mennesker fra øst- og vestlandet som hadde langhelg på Guriset. Litt slitent hotell, men praktfull beliggenhet med storslagen utsikt inn i Jotunheimen. Unike turmuligheter rett utenfor døra! Og vertskapet og deres serviceinnstilling og hjertelighet overgår det meste jeg tidligere har opplevd, maten var i særklasse; fløtesausen til kalvesteka var noe av det beste jeg har smakt. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2019
      1  Takk, thore477
      Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted og vertskap. Det var stor forskjell på standarden på rommene, og noen trenger definitivt en oppgradering. Det var også litt mye trapper, og noe kronglete å finne frem. Ved siden av det hyggelige vertskapet var den gode maten det beste ved oppholdet. Vertskapet la alt godt til rette for oss, og det var klart positivt at hunden var velkommen. Hvert måltid var en opplevelse, og det var masse godt og variert å velge mellom. Maten alene var en grunn til å ønske å besøke stedet igjen.

Dato for oppholdet: september 2019
      Reisetype: Reiste med venner
      Takk, Berit696
      Anmeldt 5. september 2019

Familietreff på Guriset Høyfjellshotell, et ganske så vanlig hotell med medium standard; MEN: virkelig hyggelig betjening, utrolig fleksible, imøtekommende og smilende. Meget høyt service nivå. Maten var over snittet for et slikt hotell, det var virkelig god mat, delikat og meget variert. Stedte egnet seg veldig godt til et slikt treff; (vi var ca 50 stykker) men dette er sted man kan dra bare en liten familie eller vennegjeng. Godt med separate sittegrupper, nydelig utsikt, masse fantastiske turstier (og vinterløyper) rett utenfor døren. kana virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
        • Sovekvalitet