Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
27
14
3
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
27
14
3
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 47 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Familien vår på 11 personer fra 4 til 75 år har hatt tre herlige dager her på Golsfjellet i sommerdrakt.
Vertskapet gjør alt for at store og små skal trives, disker opp med herlige måltider og gjør at alle skal føle seg hjemme og komfortable.
Topp beliggenhet er kjempefint utgangspunkt for turer for alle aldre og ferdigheter.
Vi kommer helt klart igjen med hele familien!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 938randin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

En fantastisk sted. En utrolig vakert utsikt i tillegg til hyggelig mennesker og deilig mat. Veldig koselig og perfekt sted hvis man liker å gå turer. Hvis du liker naturen og trives best å gå på tur på fjell da er det perfekt sted for deg. Anbefaler. Vi kommer tilbake sikkert.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, josipav2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Weekend tur for skitur og kos. Flotte skiløyper rett utenfor døren. God frokost. Vi var heldig med været så da ble det grilling på terassen i sola til lunsj. 3 retters nydelig middag på kvelden. Veldig hyggelig atmosfære. Vertsskapet gjorde at vi følte oss virkelig velkommen. Hjemmekoselig sted med flott beliggenhet. Vi kommer tilbake.

Reidunn og Torstein

Dato for oppholdet: mars 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, torsteins31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Vi måtte overnatte i forbindelse med henting av hund. Ble mottatt av en rolig vennlig pikkolo-hund som fulgte oss inn. Der ble vi møtt av et vennlig personale. Hundene ble ivaretatt og vi følte oss veldig velkommen! Ble servert en deilig frokost søndag morgen.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, malinamunds1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Vi var ca 20 mennesker fra øst- og vestlandet som hadde langhelg på Guriset. Litt slitent hotell, men praktfull beliggenhet med storslagen utsikt inn i Jotunheimen. Unike turmuligheter rett utenfor døra! Og vertskapet og deres serviceinnstilling og hjertelighet overgår det meste jeg tidligere har opplevd, maten var i særklasse; fløtesausen til kalvesteka var noe av det beste jeg har smakt. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, thore477
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser