Et lite familiedrevet hyggelig hotell med fantastisk beliggenhet og personlig service. Maten er nydelig, familiehunden er sjarmerende og vertskapet engasjerte, interreserte og omsorgsfulle Vi kommer garantert tilbake!
Vi tok en overnatting her på vei hjem fra Bergen. Vi burde vært flere netter enn bare 1. Helt nydelig sted med fantastisk utsikt, utrolig hyggelig vertskap og kjempegod mat. Og verdens søteste og snilleste hund. Vi følte oss så hjemme her. Kommer garantert tilbake hit og da skal vi være minst 3 netter og utforske turmulighetene i dette flotte området.
Flott sted på Golsfjellet. Nydelig treretters middag. Hjelpsomt og koselig vertskap som følger opp at alle trives. Anbefales på det sterkeste:)
Flott utsikt fra terrassen. Gode tur og opplevelsesmuligheter!
Familien vår på 11 personer fra 4 til 75 år har hatt tre herlige dager her på Golsfjellet i sommerdrakt.
Vertskapet gjør alt for at store og små skal trives, disker opp med herlige måltider og gjør at alle skal føle seg hjemme og komfortable.
Topp beliggenhet er kjempefint utgangspunkt for turer for alle aldre og ferdigheter.
Vi kommer helt klart igjen med hele familien!
En fantastisk sted. En utrolig vakert utsikt i tillegg til hyggelig mennesker og deilig mat. Veldig koselig og perfekt sted hvis man liker å gå turer. Hvis du liker naturen og trives best å gå på tur på fjell da er det perfekt sted for deg. Anbefaler. Vi kommer tilbake sikkert.
Weekend tur for skitur og kos. Flotte skiløyper rett utenfor døren. God frokost. Vi var heldig med været så da ble det grilling på terassen i sola til lunsj. 3 retters nydelig middag på kvelden. Veldig hyggelig atmosfære. Vertsskapet gjorde at vi følte oss virkelig velkommen. Hjemmekoselig sted med flott beliggenhet. Vi kommer tilbake.
Reidunn og Torstein