Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Alltid spennende utstillinger her!

Jeg synes årets program hadde større variasjon enn tidligere i og med at et eget rom var viet Peder... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Spennende sted for samtidskunst nær Oslo - verdt reisen!

Kan du ikke reise til utlandet i år for å få tilfredstilt ditt behov for nye kunstopplevelser... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Toby140
,
Brussel, Belgia
Les alle 13 anmeldelsene
  
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
8
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 13 anmeldelser
Anmeldt 9. mai 2020 via mobile enheter

Hvert eneste år siden de åpnet har vi vært på utstilling med tilhlrende lunsj. Elsker dette stedet. Fantastiske lokaler, flott kunst og god mat. Anbefaler alle å ta en tur hit. Det er så verdt det. De siste par årene har også datteren min på nå 11 år vært med, og hun koser seg like mye. Rimelig inngangsbilletter og en lunsj som er verdt et besøk.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Prøver å ta turen hvert år. Lunsjen er et sikkerstikk, alltid bra. Utstillingene varierer, men som regel noe som vekker følelser. Dette gangen afrikansk samtidskunst. Positiv overraskelse i år var en egen utstilling med Thaulow.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2016

Bra liten meny til en lunch, litt nye smaker på salater og småretter. Litt moderne og friskt. Hadde desserter. Hadde øl med og uten alkohol.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, Ingeborg K S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2015

Med Vestfossen Kunstlaboratorium er Vestfossen blitt satt ettertrykkelig på kartet. Ikke rart det, da dette er blitt til en av de viktigste arenaene for samtidskunst i Norge. Morten Viskum satset "alt" da han gikk inn for dette prosjektet, og vi som betraktere av all den spennende kunsten som har blitt og vil bli vist her; både nasjonal og internasjonal, kan bare være ham takknemlig. Årets utstilling er intet unntak, uten å gå videre inn på den her, for man bør enkelt og greit ta turen og oppleve den selv! "Kunst på landet" er et spennende prosjekt som man også finner på VKL, med workshop for barn fra 7år og oppover, og kanskje har vi alle noe å lære av barna når man ser all den kreative skapergleden som allerede er blitt til flotte kunstverk.
Når det kommer til bygget er det nesten et kunstverk i seg selv, med flere etasjer som skaper en flott ramme rundt kunsten. Et besøk anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Wenche H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2015

Har vært her flere ganger, vell verd reiseveien fra oslo. flere koselige kaffeer i nærheten også, og barnevennelig.

Dato for opplevelse: mars 2015
Takk, Anneiben
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser