Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende sted for samtidskunst nær Oslo - verdt reisen!

Kan du ikke reise til utlandet i år for å få tilfredstilt ditt behov for nye kunstopplevelser... les mer

Anmeldt 28. juni 2021
Toby140
,
Brussel, Belgia
Kult

Et kult lokale med kunst. Mye bra og så på og morsomt å gå rundt der. Vi spiste ikke der, men... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
andrehaeraas
,
Fagerstrand, Norge
Les alle 13 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (13)
Filtrer anmeldelser
13 resultater
Vurdering fra reisende
8
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 13 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2021

Kan du ikke reise til utlandet i år for å få tilfredstilt ditt behov for nye kunstopplevelser - reis til Vestfossen! Et kunstsenter som viser samtidskunst med ulike utstillinger hvert år, Årets utstilling er spennende og variert med verker i internasjonal toppklasse av flere kunstnere, noen allerede svært kjente, andre som sikkert vil bli det. Lokalene er en tidligere fabrikkbygning som er en utrolig flott ramme for utstillingene. Et eget rom er viet historien til fabrikken og arbeiderne. Det er også mulig å få mat og drikke i en tiltalende kafé i foyeren. Det er verdt å ta turen til Vestfossen bare for å besøke dette kunstsenteret. Ligger bare en time fra Oslo. Stedet er kun åpent i sommersesongen fra mai-september.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Toby140
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020

Et kult lokale med kunst. Mye bra og så på og morsomt å gå rundt der. Vi spiste ikke der, men kaffeen ser strålende ut.

Anbefaler et besøk her.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2020 via mobile enheter

Hvert eneste år siden de åpnet har vi vært på utstilling med tilhlrende lunsj. Elsker dette stedet. Fantastiske lokaler, flott kunst og god mat. Anbefaler alle å ta en tur hit. Det er så verdt det. De siste par årene har også datteren min på nå 11 år vært med, og hun koser seg like mye. Rimelig inngangsbilletter og en lunsj som er verdt et besøk.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, joz1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2019

Prøver å ta turen hvert år. Lunsjen er et sikkerstikk, alltid bra. Utstillingene varierer, men som regel noe som vekker følelser. Dette gangen afrikansk samtidskunst. Positiv overraskelse i år var en egen utstilling med Thaulow.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2016

Bra liten meny til en lunch, litt nye smaker på salater og småretter. Litt moderne og friskt. Hadde desserter. Hadde øl med og uten alkohol.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, Ingeborg K S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser